Šie variantai netiko Temperui Thompsonui. Mokydamasis aštuntoje klasėje jis suprato nebenorintis pinigų prašyti iš tėvų. Juo labiau jo neviliojo nekvalifikuoto darbo perspektyva.

Taigi, kaip rašo „The Business Insider“, jis sėdo prie kompiuterio ir ėmėsi internetinio marketingo, iškėlęs sau tikslą per mėnesį užsidirbti 100 JAV dolerių (apie 91 eurą).

Dabar vaikinui 17 m., o jo pajamos per mėnesį siekia net 30 tūkst. JAV dolerių (27 206 eurus). Paklausus, kaip jam tai pavyksta ir ko turėjo išmokti, kad dar prieš stojimą į koledžą per mėnesį jam pavyktų uždirbti tokius didelius pinigus, jis pasidalino penkiais patarimais.

Temperis Thompsonas

1. Imkitės veiksmų

Pirmoji pamoka – būtina iš tikrųjų imtis veiklos. „Daugelis kalba, ką jie nori daryti, bet niekada iš tikrųjų taip ir nedaro“, - tikino T. Thompsonas. „Jei nesiimsite veiksmų, sėkmė jūsų niekada neaplankys“, - pridūrė jis.

Visi pažįstame tokių žmonių, visi patys esame tai patyrę. Vis dėlto svarbu suprasti, kad net ir pačios puikiausios idėjos yra pigios, jų turime nuolat. Iš tiesų reikšmingas yra jų įgyvendinimas, o tam reikia laiko ir pastangų. Daugelio šis supratimas taip ir neaplanko, o T. Thompsonas tai jau suvokė aštuntoje klasėje.

2. Nebijokite klysti

Klaidų pasitaiko nuolat.

T. Thompsonas tikina vystydamas savo verslą perėjęs per daugybę bandymų ir klaidų, tačiau svarbu tai, kas po to seka.

Jo teigimu, daugybė žmonių mėgina, patiria nesėkmę ir pasiduoda. „Nieko keisto, kad jiems niekada taip ir nepasiseka. Nesėkmė – tai privalumas. Pasimokai iš savo klaidų ir darai geriau.“ – neabejojo jis.

3. Telkite dėmesį į tikslą

Būtina sutelkti visą savo dėmesį į idėją ir jos laikytis. Šiais laikais daug kalbama apie susitelkimo stoką.

Specialistai teigia, kad jauni žmonės negali ramiai nusėdėti vietoje, nesugeba sutelkti dėmesio į vieną dalyką. T. Thompsonas įsitikinęs, kad tai labai kenkia. „Geriausia, ką galite padaryti, - sutelkti dėmesį į vieną dalyką“, - neabejojo jis.

„Kai esate susikoncentravęs, augate“, - pridūrė jis.

4. Būkite su pozityviais žmonėmis

Būtina turėti tinkamą aplinką, kupiną paramos, įkvepiančią ir padrąsinančią. T. Thompsono tėvai – verslininkai. Jie turi kavinę ir jaučiasi laimingi dėl tokio gyvenimo būdo.

Jie neketina plėstis, tačiau jų sūnus yra ambicingas. Jis nori augimo, o tėvai jį remia. Kadangi jie niekada nėra sūnui davę pinigų, jis pradėjo nuo nieko, o pajamas investavo. Vis dėlto tėvai jam suteikė itin vertingos moralinės paramos, o juk tokia aplinka ir yra svarbiausia.

„Jei jus supa negatyvūs, nesėkmingi žmonės, jie tempia kartu su savimi ir jus“, - samprotavo T. Thompsonas. „Pozityvūs žmonės jus rems ir padės susitelkti“, - patarimus dalijo jis.

5. Neatsipalaiduokite

Privalote judėti pirmyn. Štai faktai, darantys įspūdį bet kokiam potencialiam investuotojui. T. Thompsonas per metus verslą išaugina 10 kartų.

Pasiekęs 100 JAV dolerių tikslą jis nenusiramino, o iškėlė didesnius tikslus. Jis suprato, kad atlikęs keletą pakeitimų gali per mėnesį uždirbti 1000 JAV dolerių (apie 907 eurus). Net ir tada jis neatsipalaidavo, o šiek tiek pakeitęs veiklą pasiekė 10 tūkst. JAV dolerių mėnesinių pajamų tikslą.

Šių metų vaikino tikslas – per mėnesį uždirbti 100 tūkst. JAV dolerių (90 687 eurus). Panašu, kad jam puikiai sekasi siekti užsibrėžto tikslo. „Daugelis pasiekę tikslą jaučiasi patenkinti, tačiau jei neatsipalaiduosite, pasiekimai didės ir jūs augsite“, - sakė T. Thompsonas.

Nemažai verslininkų svajoja per mėnesį uždirbti 30 tūkst. JAV dolerių (27 206 eurus), taigi mokykloje tebesimokantis T. Thompsonas galėtų tapti puikiu pavydžiu daugeliui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)