„PayPal“ suteiks galimybę vykdyti mokėjimus tarp draugų ir šeimos, o jei mokėjimai vykdomi viena valiuta – eurais, pavedimai bus nemokami. Mokėjimus bus galima vykdyti iš „PayPal“ mobiliosios aplikacijos arba tinklalapio – nemokamai siųsti eurus draugams ir šeimai ES viduje, pasirenkant norimą finansavimo šaltinį - „PayPal“ paskyros likutį, su paskyra susietą banko kortelę ar banko sąskaitą.

„Mūsų siūloma paslauga leis vykdyti mokėjimus eurais tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Jei nėra keičiama valiuta, paslauga bus visiškai nemokama. Norint naudotis paslauga pakaks turėti gavėjo elektroninio pašto adresą“ – sakė Olga Lonšakova, „PayPal Baltics & Russia“ atstovė.

Šia paslauga „PayPal“ ir toliau siekia savo tikslo - teikti praktinius sprendimus kasdieniams vartotojų gyvenimo iššūkiams. Įkūrus kompaniją 1999 metais, buvo orientuojamasi į mokėjimus tarp asmeninių skaitmeninių padėjėjų (angl. PDA‘s). Šiandien kompanija siūlo platų spektrą paslaugų, skirtų įvairių dydžių ir poreikių verslui ir vartotojams.

Šiandien „PayPal“ aptarnauja apie 267 milijonus aktyvių vartotojų daugiau nei 200 šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)