Kaip nurodo bendrovė, ji gavo pranešimų, kad šie apsauginiai varteliai tarp sienų įsistato nepakankamai tvirtai, kad išsilaikytų numatytoje vietoje. Taip pat yra pavojus užkliūti už vartelių apatinio metalinio strypo. Jei varteliai įstatyti laiptų viršuje, kyla grėsmė nuo jų nukristi ir susižaloti. Trijuose gautuose pranešimuose teigiama, kad būtent dėl šios priežasties susižalojo nuo laiptų nukritę vaikai.

Tačiau įstatomieji apsauginiai varteliai yra saugūs naudoti tarpduryje arba laiptų apačioje.

Pirkėjai, norintys toliau naudoti įsigytus vartelius tarpduriuose arba laiptų apačioje, susisiekę su parduotuve, gaus atnaujintas apsauginių vartelių naudojimo instrukcijas ir naujus įspėjamuosius lipdukus.

Pirkėjai, norintys grąžinti apsauginius vartelius su datos antspaudu 1510 (pirmi du skaitmenys žymi metus, trečias-ketvirtas – savaitę) arba ankstesnę datą žyminčiais skaitmenimis, laukiami „Ikea“ parduotuvėje, kur galės atsiimti už juos sumokėtą sumą. Taip pat galima grąžinti bet kurias kitas apsauginių vartelių PATRULL papildomas dalis. Norint susigrąžinti už prekes sumokėtus pinigus, pirkimą įrodantis dokumentas nebūtinas.

Varteliai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)