Vilniaus Santariškių mikrorajone gyvenantis vyras feisbuko grupėje pasidalijo žinia: „Informuojame, kad Jūsų name papildomai atliktas šis darbas: lemputės keitimas. Atliktų darbų kaina yra 37,03 Eur.“

„Nei džiaugtis, nei liūdėti“, – pridūrė jis.

Vilnietis Delfi atsiuntė daugiabučius namus prižiūrinčios įmonės „Mano būstas NPC“ gegužės pabaigoje išrašytą sąskaitą už tą mėnesį suteiktas paslaugas.

Šalia kitų suteiktų paslaugų – automobilių stovėjimo aikštelės patalpų valymo ir priežiūros darbų, kurie vyrui atsiėjo vos kelis eurus, sąskaitos apačioje nurodyta ir papildomai atliktas darbas – lemputės keitimas dėl privalomųjų daugiabučių gyvenamųjų namų techninės priežiūros reikalavimų.

Taip pat paaiškinama, kad mokestis už atliktus darbus bus paskirstytas požeminės automobilių stovėjimo aikštelės / garažų savininkams.

„Optimizavus darbą, lemputės keitimas turėtų kainuoti tikrai ne 40 eurų“, – stebėjosi Santariškių gyventojas.

Kaip komentavo „Mano Būstas“ atstovas spaudai Paulius Ugianskis, Santariškėse įsikūrusio namo garaže buvo pakeista ne viena, o kelios perdegusios LED tipo lemputės.

„Į galutinę kainą buvo įskaičiuotas meistro atvykimas, jo darbo laiko sąnaudos bei medžiagos“, – kas sudaro galutinę paslaugos kainą, vardija jis.

Anot „Mano būstas“ atstovo, išdalinus atliktų darbų kainą (37,03 Eur) proporcingai visiems garažų bendrasavininkams, kiekvienam jų buvo priskaičiuotas 0,67 Eur mokestis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)