Lietuvis kartu su dar dviem norvegais praėjusį trečiadienį pasidalino Didįjį „Vikingų loto“ prizą – 921 tūkst. eurų.

Paskutinių minučių sėkmė

Vilnietį didžiulė sėkmė aplankė su internete pirktu bilietu. „Visada žaidžiu tik internetu. Prie kasos perku nebent momentinės loterijos bilietus „Už Žalgirį!“, kadangi esu didelis krepšinio komandos „Žalgiris“ gerbėjas. Ir pažaidžiu, ir paremiu komandą“, – linksmai pasakoti pradėjo vyras.

Jam antrino ir kartu atvykusi žmona, nuo kurios veido neblėso šypsena. „Aš, priešingai nei vyras, labiau mėgstu pirkti bilietus prie kasos, žiūrėti laidas, braukyti langelius“, – teigė ji.

Vilnietis dirba traukinio viršininku, trečiadienio vakarą, grįžęs namo iš savo pamainos, po kelionės iš Maskvos, jis prisiminė, kad dar neturi „Vikingų loto“ bilieto.

„Prisėdau prie kompiuterio, laikrodis rodė 18.25, tiražas turėjo neilgai trukus užsidaryti, bet aš dar spėjau įsigyti du bilietus!“, – savo džiaugsmo neslėpė laimėtojas.

Vyras papasakojo, kad visą laiką skaičius renkasi pats, mat jam patinka pasirinkimo laisvė ir žinojimas, kad laimėjimas ar nelaimėjimas didele dalimi priklauso nuo tavęs paties.

„Bet laikrodis mušė minutes... Visada renkuosi skaičius, susijusius su artimųjų gimimo dienomis, įvairiomis metinėmis, progomis ar pan., tačiau šįkart, lyg tyčia, buvo labai sunku greitai sugalvoti derinį, tad paspaudžiau variantą, jog skaičiai būtų parinkti automatiškai“, – apie neįprastą savo žingsnį žaidžiant loterijose pasakojo 307 tūkst. eurų laimėtojas. Ir jau kitą rytą jis nubudo praturtėjęs, nors dar kelias valandas apie tai nežinojo.

Sužinojus apie laimėjimą – nesustabdomas juokas

Ketvirtadienio rytą vyras ruošėsi vykti į pirtį ir baseiną, buvo beišeinąs pro duris, kai ant stalo pamatė žmonos „Vikingų loto“ bilietą. Prisiminęs, kad praėjusį vakarą jis taip pat pirko bilietą internetu, suskubo pasitikrinti.

„Buvau po naktinės pamainos, dar miegojau, bet iš kito kambario išgirdau nenumaldomą vyro juoką“, – pasakojo laimėtojo žmona. Pasirodo, pamatęs, kad laimėjo, žaidėjas nežinojo kaip reaguoti, tad tiesiog juokėsi.

Sutuoktiniai pasakojo abu norėję ir tikėję, jog kažkada laimės, tačiau jokios ypatingos nuojautos nebuvo. Visgi, laimėtojo žmona prisipažino, kad kartais mėgstanti pafantazuoti ir pasvajoti apie tai, ką norėtų išpildyti, ar ką darytų, jei laimėtų.

Ir pats vyras prisiminė, kad jo kolega prieš savaitę nieko nelaimėjęs vienoje iš loterijų, pradėjo svarstyti, ką darytų, jei laimėtų.

„Jis sakė – mesčiau darbą, išeičiau į pensiją, ilsėčiausi, o aš tariau, kad jei laimėčiau – iškart važiuočiau į olimpiadą žiūrėti krepšinį“, – juokėsi pranašišku prisiminimu dalindamasis vilnietis. Akivaizdu, kad šį savo norą jis galės nedvejodamas įgyvendinti.

307 tūkst. eurų laimėtojas: „pinigai suteikia laisvę“

„Aš dar sunkiai tikiu. Jau galvoju – ką reikės daryti. Viską parduoti ir pirkti namą? Ar kažką kitką..“, – garsiai mintis reiškė laimėtojas.

Visgi, gurkštelėjęs kavos, grįžo prie linksmos nuotaikos ir juokavo, kad nuo šiol visada galės gerti tik balintą kavą. „Ruošiamės su žmona į kelionę, tad gal reikės pakeisti viešbutį?“, – svarstė laimėtojas. „Ne, pirksime naują automobilį!“, – antrino žmona. Jos vyras prisipažino vairuojantis 1992 metų automobilį. „Mano dukra 1992 metų gimimo, taip pat – kaip ir automobilis. Apie dukrą sako „oj, kokia jauna“, o apie transporto priemonę „vajė, kokia sena“, – juokėsi vyriškis.

„Svarbiausia neprarasti humoro jausmo“, – teigė jis.

Sutuoktiniai turi dvi dukras, jos kol kas apie tėvų sėkmę nežino. Vilnietis žaidėjas kalbėjo, kad šis laimėjimas kardinaliai gyvenimo tikrai nepakeis, tačiau pinigai, be abejonės, suteikia laisvę. Laimėtojo žmona pabaigoje prisipažino nuo šiol žaisianti ir dar labiau tikėsianti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)