„Laukiau, kol galės kažkas iš vaikų mane atvežti į Vilnių“, – iškart pasisakė žaidėja iš Lazdijų raj. „Buvau rami, juk žinojau, kad pinigai tikrai niekur nedings“, – linksmai kalbėjo ji.

Pozityvi, gera nuotaika spinduliuojanti Aukso puodo laimėtoja pasakojo, kad „Teleloto“ žaidžia nuo pat pradžių, yra laimėjusi ir automobilį, ir nemažai smulkesnių piniginių prizų.

Pasak pranešimo, apie didelį piniginį laimėjimą moteris sužinojo žiūrėdama laidą. „Reagavau labai ramiai, šaukti tikrai nepradėjau, vyras gulėjo kitame kambaryje, tad jam apie laimėjimą pasakiau jau tik tuo įsitikinusi“, – pasakojo žaidėja, iškart skambinusi dukrai ir kitą rytą bilietą dar kelissyk tikrinusi internete, kol patikėjo savo sėkme.

Senjora iš Lazdijų raj. yra dirbusi ne vieną darbą: buvo ir buhalterė, ir pardavėja, ir kt. „Niekada gyvenime neieškojau darbo, jis pats ateidavo pas mane. Kaip ir visi kiti dalykai“, – linksmai teigė žaidėja.

Moteris prisipažino, kad jai visą laiką sekėsi, ką norėdavo – tą gaudavo. „Ir dabar viskas gerai: nesiskundžiu nei vaikais, nei žentais, nei anūkais. Svarbiausia, kad būtų sveikatos“, – kalbėjo laimėtoja. Būtent sveikatai ir bus skiriama dalis pinigų.

„Žinoma, dar atiteks ir vaikams, taip pat namo apšiltinimui“, – svarstė žaidėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)