14
Kitas

4) Nepamirškite rekomendacijų svarbos.

1) Neskirkite daugiau nei 20 proc. savo brangaus laiko siuntinėdami gyvenimo aprašymus konkretiems pasiūlymams. Nebent idealiai atitinkate keliamus reikalavimus – priešingu atveju tai tiesiog laiko švaistymas. Norite tikėkite, norite – ne, tačiau specialistai turi puikių siūlymų, kaip naudingai praleisti likusius 80 proc. laiko.

2) Skelbimas apie siūlomą darbo vietą – tik kelio pradžia. Vos išvydę jus dominantį darbo pasiūlymą, pasidomėkite, ką dar gali pasiūlyti konkreti bendrovė. Antrasis svarbus sprendimas – pasinaudokite žemiau pateiktomis idėjomis, kaip tiesiogiai susisiekti su departamento vadovu ar kitu asmeniu, turinčių ryšių su jus galbūt samdysiančiu vadovu.

3) Išmokite pasirinkti žmones. Gebėjimo tinkamai bendrauti esmė tikrai nėra pažintys su kuo daugiau žmonių. Šiuo atveju svarbiausia užmegzti kontaktą su naudingų ryšių turinčiais asmenimis, kurie jus galėtų supažindinti su kitais įtakingais ir galbūt jums praversiančiais žmonėmis, kurių dar nepažįstate.

14
Kitas

4) Nepamirškite rekomendacijų svarbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)