Pasak WP.pl., tuo metu, kai Lenkijoje vyksta šiuo klausimu įvairūs ginčiai, privedę iki šios šalies žemės ūkio ministro atsistatydinimo, Maskvoje, ironizuoja svetainė, mūsų „europiniai bičiuliai” tariasi kaip atimti iš Lenkijos ir Baltijos šalių kiaulienos rinką.

Pasak svetainės, Maskvoje susitikę su Rusijos veterinarijos tarnybų atstovais olandai, prancūzai ir danai, kurių pokalbiai buvo įrašyti, labai rėmė 200 kilometrų apsauginės zonos įvedimą tarp Baltarusijos ir Lenkijos, o patys siūlė rusams parduoti “labai patikrintą” kiaulieną iš savo šalių.

„Nejaugi dviejų negyvų šernų, iš Baltarusijos perbėgusių į Lenkiją ir sirgusių afrikiniu kiaulių maru žūtis, gali nulemti kelių šimtų Lenkijos ūkininkų likimą” – klausia svetainė ir tikina, jog netrukus Lenkijoje į gatves išeis žemdirbiai, bado šmėklos vedini ginti savo teisių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)