Elektros įrangos gedimas penktadienį 18.16 val. užfiksuotas Tuskulėnų gatvėje. Dėl šio gedimo be elektros liko 147 klientai, tarp jų - ir parduotuvės, barai, o ne tik daugiabučiai namai. Nešvietė ir gatvių žibintai.

Tuskulėnų gatvėje esančiame prekybos centre tuo metu, kai dingo elektra, apsipirkinėjo ir Seimo narė Morgana Danielė. Ji ir su Delfi sutiko pasidalinti vaizdo įrašu, kaip tamsoje atrodo prekybos centras.

"Kasos po elektros dingimo veikė dar 15 minučių, nes jos lyg turi generatorių. Tačiau nusidriekė ilga eilė, o apsaugininkai ragino žmones kuo greičiau skubėti susimokėti, nes kitaip visus pirkinius būtų tekę palikti parduotuvėje", - pasakojo M. Danielė.

Vilniečiai socialiniame tinkle "Facebook" dalijosi įspūdžiais ir iš baro, kuriame dingo elektra. Anot jų, baras veikė, gėrimus pilstė, o susimokėti buvo galima tik grynaisiais, o juos esą į kasą įdės, kai atsiras elektras ir kasos aparatai veiks.

Dar vienas gedimas užfiksuotas Žirmūnų gatvėje. Jis užfiksuotas 18.21 val, o priežastis po keliolikos minučių vis dar buvo nustatinėjama.

Bendrovės ESO ryšių su visuomene projektų vadovas Paulius Kalmantas teigė, jog Tuskulėnų gatvėje buvo pažeistas elektros kabelis, todėl ir sutriko elektros tiekimas.

"Tokių gedimų pasitaiko. Dabar tvarkome ir stengiamės kuo greičiau atnaujinti elektros tiekimą. Tačiau niekada neprognozuojame, kada tai gali būti, bet stengiamės kuo greičiau", - teigė P. Kalmantas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją