Tokį pastebėjimą vienas įtakingiausių Lietuvos ekonomistų išsakė TV3 televizijos laidoje „Savaitės komentarai“.

„Yra rimtų įtarimų, ir tai mes matome. (...) Tos monopolijos šokdina vietos politikus, o ne atvirkščiai. Kad šito išvengti, aš manau, reikėtų nacionalinės kompanijos, kurios niekas negalėtų šokdinti, ir jinai turėtų aiškiai užduotus tikslus, atitinkančius nacionalinį interesą“, - kalbėjo R. Kuodis.

Tuo tarpu Lietuvos energetikos konsultantų asociacijos prezidentas Valdas Lukoševičius „Savaitės komentarams“ teigė skeptiškai vertinantis Energetikos inspekcijos užmojus „Vilniaus energiją“ dėl sąskaitų už šilumą apskųsti prokurorams.

„Atsekti, kas, kiek, kur laikė tos temperatūros, yra dalyje namų įmanoma, dalyje – ne. Neištirs, žinoma“, - sakė V. Lukoševičius.

Tyrimą atlikti prasmės nemato ir „Vilniaus energija“. „Mes inžinieriai, ne detektyvai“, - „Savaitės komentarams“ sakė bendrovės komercijos direktorius Rimantas Germanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją