„Pirmasis darbas - aš norėčiau sklandžiai perduoti „Klaipėdos naftos“ vairą naujam vadovui, kuris buvo paskirtas, o sekančiu žingsniu norėčiau susipažinti su visais projektais“, - ketvirtadienį interviu LNK žinioms sakė naujasis energetikos ministras R.Masiulis.

Jis teigė, kad kol kas nėra gavęs pasiūlymo prisijungti prie Darbo partijos, tačiau nežino, ar priimtų tokį jų pasiūlymą.

„Mano iki šiol karjera ir principas - būti nepartiniu. Esu energetikos specialistas ir pagrindinės mano mintys buvo - kaip dirbti kuo geriau. Kol kas neplanuoju (tapti Darbo partijos nariu - BNS), kas bus ateityje reikia žiūrėti“, - tvirtino ministras.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė R.Masiulį energetikos ministru paskyrė pirmadienį, jis pradėjo eiti pareigas ketvirtadienį, kai prisiekė Seime.

„Klaipėdos naftos“ finansų ir administravimo departamento direktorius M.Bartuška ketvirtadienį buvo paskirtas naujuoju bendrovės vadovu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)