Panašiai prezidentė įvertino ir IAE Korporatyvinių reikalų direktoriaus Osvaldo Čiukšio skundus dėl chaoso, spaudimo atsistatydinti bei sprendimų priėmimo už nugaros. Pasak D. Grybauskaitės, O. Čiukšys savo karjerą pradėjo ne nuo konkretaus darbo, o nuo derybų dėl atlyginimo dydžio, tad esą kaip pradėjo, taip ir baigė.

„Aš vertinu situaciją kaip kai kurių žmonių negebėjimą susitvarkyti su iššūkiais. O konkrečiai ponas O. Čiukšys savo karjerą pradėjo ne nuo darbo, o nuo savo atlyginimo didėjimo ir diskusijų bei derybų dėl didelio atlyginimo. Tai kaip pradėjo, taip ir užbaigė“, - žodžių į vatą nevyniojo šalies vadovė.

D. Grybauskaitė taip pat pareiškė, kad R. Švedo pasitraukimas tikrai neturės įtakos Lietuvoje vykdomiems energetikos projektams.

„Tik noriu patvirtinti, kad energetiniai projektai yra vykdomi ir bus vykdomi, vieno ar kito žmogaus pasikeitimas neturėtų turėti įtakos. O šiaip aš vertinu žmones, kurie sugeba dirbti bet kokiomis sąlygomis, sugeba susitvarkyti su bet kokiais iššūkiais ir pradėję darbą jį užbaigia“, - sakė šalies vadovė.

DELFI primena, kad energetikos viceministras ir IAE valdybos pirmininkas R. Švedas apie pasitraukimą paskelbė antradienį. Sprendimo priežasčių R. Švedas nekomentavo, tačiau IAE Korporatyvinių reikalų direktorius O. Čiukšys pareiškė, jog IAE tvyro chaosas ir R. Švedas pasitraukė neapsikentęs, kad sprendimai priiminėjami jam už nugaros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją