Oficialiai apie atsisakymą investuoti Kaune nacionalinė elektros gamybos įmonė dar nepranešė – galutinį sprendimą priims „Lietuvos energijos“ valdyba, kurios susirinkimas planuojamas spalį. Tačiau apie tai, kad Petrašiūnų projektas buksuoja, jau žino Kauno miesto savivaldybės vadovai.

„Lietuvos energijos“ valdyba spalį turėtų apsispręsti dėl investicijų į Petrašiūnų elektrinę, – aiškina Dalius Misiūnas, įmonės generalinis direktorius. – Visko gali būti, aš dabar negaliu prognozuoti, koks bus sprendimas. Iki valdybos posėdžio siekiame gauti pakankamai informacijos dėl konkurencinės aplinkos šilumos gamybos ūkyje Kaune po 2–3 metų, dabar dar trūksta duomenų apie tai.“

Pasak Kauno mero Andriaus Kupčinsko, spalį sulaukus „Lietuvos energijos” valdybos sprendimo bus svarstomi tolesni Petrašiūnų elektrinės modernizavimo žingsniai. Neatmetamas ir nuomos variantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)