Dalis J. Basanavičiaus gatvės kavinių, barų ir aplinkinių gatvių viešbučių beveik valandą skendėjo tamsoje. Kai kurios maitinimo įstaigos darbą nutraukė anksčiau, kitose klientai liko mėgautis vėlyva vakariene žvakių šviesoje. Prie viešbučių ėmė buriuotis žmonės. Užgeso ir Palangos simbolis - Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčios bokštas.

Suglumusios kebabinių ir kioskelių pardavėjos stoviniavo prie tamsoje skendinčių prekyviečių ir mėgavosi laisvomis akimirkomis maigydamos savo mobiliųjų telefonų mygtukus. Kavinėse ir baruose bei restoranuose pramogavę poilsiautojai suglumo, mat nei vietos gyventojai, nei atostogų išsiruošę tautiečiai nebuvo informuoti apie remonto darbus tinkluose. Pradėjus tiekti elektrą, kai kuriuose kiemuose ėmė kaukti patalpų signalizacija.

LESTO nurodo, kad nevykdė jokių suplanuotų darbų, apie „kuriuos iš anksto visada informuojame gyventojus. Sekmadienį prieš vidurnaktį dėl techninio gedimo 10 kV vidutinės įtampos kabelių linijoje sutriko elektros energijos tiekimas Palangos miesto centrinėje dalyje. Pašalinus gedimą, elektros energijos tiekimas vartotojams netrukus buvo atnaujintas."

Vakaras be elektros J. Basanavičiaus gatvėje - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)