„Dabartinė valdybos sudėtis su jos narių kompetencijomis ir patirtimis, bendrovės savininko nuomone, yra optimaliausias sprendimas, atsižvelgiant į bendrovės veiklos užduočių ir iššūkių kontekstą dabartiniame sunkiame laikotarpyje“, – sakė „PKN Orlen” valdybos pirmininkas Jacekas Krawiecas.

Remiantis valdybos sprendimu, valdybos sudėtis ir jos narių pareigos yra šios:

Ireneusz Fąfara – valdybos pirmininkas, generalinis direktorius;
Jarosławas Romanas Szalińskis – valdybos narys, vyriausiasis finansininkas;
Jacekas Tomaszas Szafrańskis – valdybos narys, generalinio direktoriaus pavaduotojas pardavimams;
Edmondas Seghmanas – valdybos narys, generalinio direktoriaus pavaduotojas gamybinės veiklos valdymui;
Vita Petrošienė – valdybos narys, generalinio direktoriaus pavaduotoja veiklos palaikymui;
Sławomiras Robertas Jędrzejczykis – valdybos narys, „PKN Orlen” valdybos narys finansams;
Krystianas Pateris – valdybos narys, „PKN Orlen” valdybos narys gamybai.

Kaip teigia „Orlen Lietuva”, I. Fąfara baigė Ekonomikos akademiją Krokuvoje, kur įgijo ekonomijos magistro laipsnį (tarptautinių ūkio santykių specialybė). Dalyvavo finansų valdymo ir kapitalo rinkų funkcionavimo respublikiniuose ir užsienio mokymuose, kuriuos organizavo Šveicarijos bankų asociacija, Austrijos centrinis bankas. Turi vertybinių popierių maklerio licenciją. Praktinės žinias įsigijo vertybinių popierių biržose Franktfurte ir Duseldorfe.

Savo profesinėje karjeroje, be kitų pareigų, ėjo BGK banko valdybos pirmininko (2007–2009), PZU valdybos nario (1998–2007), Energetikos banko valdybos pirmininko pavaduotojo ir to paties banko finansų analitiko bei Maklerių namų direktoriaus (1992–1998) pareigas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją