"Tai buvo gryna tiesa, aš niekada taktikomis viešai neužsiimu. Iš tiesų pokalbiai prasidėjo, ignoruojant valstybės vadovę, po to situacija susitvarkė. Dabar visas pozicijas su premjeru ir energetikos ministru esame suderinę, su Vyriausybe dirbame kartu. „Gazprom“ nusiųstas atsakymas buvo suderintas su manimi. Vyriausybės ir mano pozicijos šiuo atveju dabar sutapo", - antradienį paskelbtame interviu portalui 15min. lt sakė Dalia Grybauskaitė.

Ji atsakė į klausimą, ar iš tiesų Vyriausybė nederino savo pozicijos su prezidente, ar tai, kad Vyriausybė ir Prezidentūra laikėsi skirtingų pozicijų, tebuvo derybų taktika.

Lietuvos Vyriausybė kol kas nėra gavusi atsakymų iš "Gazprom" į paskutinius jos pateiktus pasiūlymus, kuriuos išsiuntė rugsėjo 25 dieną. Derybų su "Gazprom" grupės vadovas, energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius anksčiau pripažino, jog kol kas Lietuva ir "Gazprom" neranda sutarimo.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)