Interaktyvus dujų tiekimo žemėlapis patalpintas įmonės interneto svetainėje: http://www.eso.lt/lt/duju- nutrukimai.html.

Žemėlapis pritaikytas ir mobiliems įrenginiams, tad sužinoti aktualią informaciją apie dujų skirstymo tinklo darbą galima bet kurią akimirką, turint telefoną ir interneto ryšį.

Atsidarę žemėlapį klientai taip pat ras ir naudingų patarimų apie tai, ką daryti užuodus dujų kvapą, ko negalima daryti dujotiekio apsaugos zonoje ir kitų atsakymų kaip atsakingai ir saugiai elgtis aplinkoje, kurioje yra dujos.

ESO atstovo teigimu, jei informacija apie dujų nutrūkimą žemėlapyje nėra pateikta, klientams reikėtų nedelsiant kreiptis nemokamu trumpuoju dujų avarinės tarnybos numeriu 1804.

ESO eksploatuoja daugiau kaip 8 tūkst. km skirstomųjų dujotiekių. Prie ESO dujų skirstymo tinklo yra prisijungę beveik 580 tūkst. privačių ir apie 10,5 tūkst. verslo klientų. Tinklo kokybės rodikliai – neplanuotų dujų energijos persiuntimo nutrūkimų atvejų trukmė vienam vartotojui (SAIDI) ir vidutinis neplanuotų ilgų nutrūkimų atvejų skaičius vienam vartotojui (SAIFI) – šiemet išlieka panašus, kaip ir pernai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją