„Vilniaus energijos“ atstovas spaudai Nerijus Mikalajūnas DELFI teigė, kad ties A. Goštauto gatve vyksta šilumos tiekimo sistemos drenavimo darbai: karštas termofikatas toje vamzdyno vietoje išleidžiamas iš sistemos, kad būtų galima saugiai užlopyti ties Lukiškių aikšte atsivėrusią skylę.

„Tai tos pačios trasos remonto darbai. Vyksta karšto vandens drenavimas. Tai yra trasos „kitas galas“. Tai darbo procesas. Darbai vyksta sėkmingai“, - sakė N. Mikalajūnas.

DELFI primena, jog dėl šilumos trasos gedimo prie Lukiškių aikštės be šildymo liko 27 aplinkiniai pastatai. Avarija lokalizuota per keletą valandų, vėliau šilumininkai paskelbė, jog vamzdyje trūko suvirinimo siūlė, daugiau kaip iki užvirimo temperatūros įkaitęs termofikatas pasipylė pro maždaug 30 centimetrų pločio skylę.

Avariją prie Lukiškių aikštės „Vilniaus energija“ tikisi likviduoti iki 16.30 val.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją