Tiesa, darbas dar nebaigtas. Politinės tarybos posėdyje su komisijos darbo vaisiais supažindinti valdantieji nutarė, kad A. Skardžiaus komisija darbą turėtų tęsti iki gruodžio vidurio.

„Komisija labai daug yra padirbėjusi, - kalbėjo A. Butkevičius. - Ta informacija, kuri buvo pateikta, kad milijonai išleisti įvairiausioms programoms, kurios neduoda jokių rezultatų, ir už tai turi atsakyti tam tikri žmonės. Ir Lietuvos piliečiai turi tai žinoti.“

Laikinoji komisija tapo mūšio lauku tarp valdančiųjų ir konservatorių. Andrius Kubilius A. Skardžiaus komisiją kaltina politikavimu ir, pavyzdžiui, suskystintų gamtinių dujų terminalo projekto žlugdymu. Savo ruožtu, A. Skardžius užsimena, esą konservatoriai tiesiog nenori, kad būtų atskleista, ką jie nudirbo būdami valdžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)