„Tai ką palieka Kubiliaus vyriausybė, tai yra būtent elektros energijos kainos kėlimą, tai yra irgi labai didelė kliūtis mūsų verslo konkurencingumui, už tai šitos Vyriausybės užduotis peržiūrėti ekonominį naudingumą būtent elektros energijos (kainos – DELFI) pakėlimo, nes mes matome, kad tai yra iš tikrųjų kliūtis ir nematome, kodėl šita kaina buvo pakelta“, - sakė būsimoji ūkio ministrė B. Vėsaitė.

DELFI skelbė, kad lapkritį Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija (VKEKK) pritarė bendrovės „Lesto“ siūlytiems elektros energijos kainų pakeitimams, o už elektrą gyventojams nuo kitų metų teks mokėti vidutiniškai 13 proc. daugiau. Įskaičiavus PVM, vidutinė elektros kaina auga iki 52 ct/kWh. Šiuo metu už elektros energijos vienos laiko zonos tarifą yra mokama 46 ct/kWh (su PVM).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)