„Manau, kad Lietuvos žmonės patys turi savo nuomonę. „Greenpeace“ organizacija ne vieną kartą yra pasižymėjusi pasisakydama prieš stambius, svarbius, tame tarpe Lietuvos, energetikos objektus. Jie protestavo prieš Būtingės terminalo statybą, nors iš tiesų strateginis tikslas tokį terminalą turėti yra visiškai pasiteisinęs“, - tikino premjeras.

Pasak jo, Lietuva buvo teisi statydama Būtingės terminalą, net ir „Greenpeace“ tam prieštaraujant: „Turint vieną vamzdį, kuris veda tik į Rusiją, sustojus, terminalas save visiškai pateisina.

„Noriu pastebėti, kad „Greenpeace“ organizacija yra istorijoje ne vieną kartą ir analitikų, ir spaudos (pabrėžta – DELFI) kaip turinti nuokrypį savo idėjose ir ideologijose ir kartais gal net finansavimo šaltiniuose“, - organizaciją sukritikavo A. Kubilius.

Žurnalistams pasiteiravus, iš kur tie „nuokrypiai“ atkeliauja, premjeras atsakė: „Panagrinėkite spaudoje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)