„Atsakydami į klausimus apie mūsų maisto tiekėjų kavos puodelį, kurį matėte sekmadienio „Sostų karų“ serijoje, patvirtiname, kad kadre likusi latė buvo klaida.“

Puodelis sukėlė audrą socialinėje žiniasklaidoje, gerbėjams svarstant, ar tik jis nebuvo paliktas tyčia, kaip „Starbucks Corp.“ reklama. Kiti suprato, kad tai buvo klaida, o dar kiti stebėjosi, kaip toks žioplas neapsižiūrėjimas galėjo praslysti šitaip brangiai kainuojančio serialo kūrėjams pro akis.

Žiūrovai, sekmadienį vakare žiūrėję naują populiarios televizijos dramos seriją per „AT&T Inc.“ priklausantį tinklą „HBO“, kadre pastebėjo vienkartinį puodelį su plastikiniu dangteliu, ant kurio šono buvo pavaizduota kažkas panašaus į „Starbucks“ logotipą; puodelis stovėjo priešais serialo žvaigždę Emilią Clarke, vaidinančią drakonų karalienę Daenerys Targaryen.

Šis incidentas sutampa su galybės įvairiausių produktų – nuo sportinių batelių iki škotiško viskio ir rankinių – tyčinių paminėjimų ir reklamų, skirtų žiūrovų pamėgto serialo šešių serijų finaliniam sezonui.
„Starbucks“ komentuoti atsisakė. Tačiau tinklas apie incidentą užsiminė savo „Twitter“ paskyroje, pasinaudodamas proga pareklamuoti savo drakonų vaisių (liet. kertuočių) skonio „Drakonų gėrimą“.

Antradienį puodelis iš scenos buvo pašalintas.