„Mes (Lietuvos bankas – DELFI) nesame iš šalių, kuri derasi. Bet kiek aš žinau, derybos vyksta labai įtemptai, intensyviai. Ir vis tiek ne apie žvakių fabrikėlio pardavimą kalbame, o apie finansinę instituciją ir apie milijonus litų. Tai įtampa didžiulė“, - trečiadienį po vizito Seimo Biudžeto ir finansų komiteto posėdyje kalbėjo V. Vasiliauskas.

Antradienį Šiaulių bankas žiniasklaidai teigė, kad kol kas jiems nėra pateikti duomenys apie Ūkio banko turto padėtį. Aiškūs tik įsipareigojimai indėlininkams, kurie siekia 2,7 mlrd. Lt.

Lietuvos banko vadovo pasiteiravus, ar Šiaulių bankas jau turi duomenis apie Ūkio banko turto padėtį, ne tik įsipareigojimus indėlininkams, jis atsakė: „Tai derybinių taktikų yra įvairių ir jos taikomos“.

Paklaustas, ar šią savaitę bus pasiektas susitarimas derybose su Šiaulių banku, V. Vasiliauskas teigė, kad toks tikslas iškeltas abejoms pusėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)