Su gerąją Ūkio banko dalimi Šiaulių bankui bus perleista ir kitokio V. Romanovo turto, pavyzdžiui, Sporto rūmai, Teatro arena, „Žalgirio“ stadionas ir šalia jo esantys pastatai.

Šiaulių bankas neperėmė turto Rusijoje, Škotijoje ir nemažos dalies kito turto, kurį pagrindinis Ūkio banko akcininkas V. Romanovas bankui buvo įkeitęs pagal su Lietuvos banku sudarytą planą.

Verslininkas tokius veiksmus vadina vagyste ir neatmeta galimybės kreiptis į teismą.

„Apvogė vidury dienos. Nori pavogti viską: ir „Žalgirį“, ir areną. Patiko, matot, kaip įsukau – viskas dirba. Tada patiko, norinčių atsirado. Ant to pelno eina. Ne padėti, ne investuoti, o ant to pelno“, – sakė V. Romanovas.

Žurnalistų paklaustas, ar pats kreipsis į teisėsaugą, V. Romanovas sakė, kad „pirmiausiai reikia popierius gauti, paskui pasamdyti advokatus. Norinčių man daug siūlėsi dalyvauti procese, ieškinį paduoti ir be pinigų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (377)