www.hansgrohe.lt

Hansgrohe – tai vandens maišytuvai vonios kambariui ir virtuvei; visi prietaisai dušui, įvairios virštinkinės ir potinkinės masažinės sistemos; aksesuarai; vandens nubėgimo sistemos. Gamintojo prekinis ženklas AXOR pristato ypatingo dizaino (avangardo, modernaus ar klasikinio), prabangius aukščiausios kokybės vandens maišytuvus, dušo komplektus, aksesuarus ir veidrodžius. Išbaigtos kolekcijos individualiam svajonių vonios kambariui, sukurtos pasaulinio garso dizainerių (Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Phoenix Product Design). Aukščiausia produktų kokybė, funkcionalumas ir ergonomiškumas!

        www.duravit.lt

Duravit – tai įvairi keraminė santechnika: praustuvai, unitazai, bidės, pisuarai; vonios kambario baldai ir aksesuarai; akrilinės vonios; multifunkcinės garo kabinos. Nepriekaištinga kokybė ir įvairaus dizaino pasirinkimas. Duravit glaudžiai bendradarbiauja su Hansgrohe gamintoju ir turi tų pačių dizainerių sukurtas bendras vonios kambario kolekcijas, pvz. prancūzų dizainerio Philippe Starck sukurta Starck kolekcija. Duravit siūlo įvairių kainų lygių produktus, todėl kiekvienas ras sau tinkamus sprendimus pagal galimybes. Duravit yra į dizainą, inovacijas ir į visų klientų poreikius orientuotas gamintojas. Duravit įkvepia vonios kambarį gyvenimui!

        www.zehnder.lt

Zehnder – tai dekoratyviniai rankšluosčių džiovintuvai vonios kambariui, radiatoriai ir konvektoriai gyvenamajai erdvei , spindulinio šildymo ir vėsinimo sistemos biurams, sporto salėms ir įvarioms gamybinės paskirties objektams bei ekonomiškos vėdinimo sistemos. Išskirtinio dizaino Zehnder dekoratyviniai radiatoriai namus ne tik šildo, bet ir puošia. Įvairių formų, dydžių, spalvų ir aksesuarų gausa suteikia didelę pasirinkimo laisvę. Galima užsakyti radiatorius pagal individualius parametrus netgi lenktai arba kampuotai sienai! Zehnder yra laikomas radiatorių kokybės etalonu ir atitinka griežčiausius reikalavimus. Asortimentas yra labai platus, o produktai yra modernūs, kokybiški ir sertifikuoti. Zehnder produktai yra skirti visiems!

SANTOZA, O.Dailydžionio firma

Oficialus atstovas Lietuvoje:

Hansgrohe, Duravit, Zehnder

Ulonų g. 5

1 laiptinė, IV aukštas

LT-08240 Vilnius