Gaivus skonis

Dar vienas unikalus vandens eksperte tituluojamos GROHE bendrovės sukurtas sprendimas GROHE Blue pateisina vartotojų lūkesčius. Nauja sistema tiekia tyrą ir gaivų vandenį, yra patogi, tausoja aplinką ir teikia malonumą. GROHE Blue tiekia itin gaivaus skonio natūraliai tekantį vandenį. Ši natūrali tėkmė lemia išskirtinį vandens skonį.


Kaip veikia ši sistema?

Vandens filtras montuojamas po kriaukle. Filtras sulaiko sunkiuosius metalus, kalkes, chlorą ir kitas vandens priemaišas. Filtruotas vanduo keliauja į GROHE Blue virtuvės vandens maišytuvą, kurio naujas purkštukas turi dvi atskiras zonas filtruotam ir nefiltruotam vandeniui tiekti (vamzdis vamzdyje). Šie visiškai atskirti vandens tiekimo kanalai reiškia, jog filtruotas vanduo nesiliečia su metalinėmis čiaupo dalimis, dėl kurių vanduo gali įgyti nemalonų prieskonį. Taigi vartotojas visuomet gali pasigardžiuodamas gerti gaivų vandenį – vandens kokybė ne mažiau svarbi nei troškulys. GROHE Blue yra visapusiška sistema, pritaikyta karštam ir šaltam vandeniui tiekti.

Patogu naudotis

Unikalų modernaus dizaino GROHE Blue vandens maišytuvą be galo lengva valdyti. Paprasto maišytuvofunkcija valdoma viena svirtele, o filtruoto vandens srovė reguliuojama sukamąja rankenėle su GROHE Blue užrašu. Filtro darbo ciklų skaičiui pasiekus žemesnį nei 10 proc. lygį, ima mirksėti ant rankenėlės esantis LED Grohe užrašas. Tai įspėjimas, kad filtrą reikės greitai keisti, tačiau dar gali būti tiekiama apie 50 litrų filtruoto vandens. Taigi lieka pakankamai laiko naujai filtro kasetei užsisakyti, kad gaivus vanduo nesiliautų tekėjęs iš čiaupo. Be to, GROHE Blue galima atitinkamai pritaikyti prie vietos vandens kietumo. Puikaus skonio GROHE Blue vandeniu galima mėgautis visur ir visada. GROHE Blue sistemos privalumus papildo išskirtinis jos patogumas. Remiantis statistiniais duomenimis, vidutinė keturių asmenų šeimyna per metus suvartoja 700 litrų vandens iš butelių. Kitaip tariant, iš parduotuvių lentynų į virtuvės spinteles atgabenama vidutiniškai 700 kilogramų. GROHE Blue išsprendžia šią problemą: nepriekaištingo skonio vanduo gali būti tiekiamas bet kuriuo metu bet kokioje aplinkoje. Kaip parodė tyrimai, GROHE Blue vandens skonis netgi geresnis už populiarųjį negazuotą mineralinį vandenį. GROHE Blue pradinį komplektą sudaro GRHE Blue vandens maišytuvas, po kriaukle montuojamas filtras ir patrauklus stiklinis grafinas, sukurtas GROHE dizaino studijoje. Elegantiškos formos pabrėžia išskirtinę estetikos ir patogumo dermę.


Aplinkosauga

GROHE Blue nėra paprasta naujoviška filtravimo sistema. Ji įprasmina naują požiūrį į gyvenimą ir skatina natūralesnį gyvenimo būdą tausojant aplinką. Tiesą sakant, geriant gaivų puikaus skonio vandenį iš GROHE Blue sumažinamas poveikis aplinkai: suvartojama mažiau į butelius pilstomo vandens ir sumažinami ilgus atstumus butelių su vandeniu transportuojančių sunkvežimių srautai. Iš prigimties vanduo yra takus. Tai įvertins kiekvienas, paragavęs vandens iš GROHE Blue. Ar esate pasirengę patirti naują skonį? GROHE Blue – tiesiog nepakartojamo skonio vanduo bet kuriuo metu.


Kiek kainuoja ir kur įsigyti

GROHE Blue rekomenduojama kaina yra 2799 Lt. Tačiau šiuo metu GROHE vykdo Kalėdinę akciją ir siūlo įsigyti GROHE Blue už labai patrauklią kainą - 1729 Lt! Produktų kiekis už tokią kainą yra ribotas, todėl kviečiame paskubėti tuos, kuriuos sudomino bei sužavėjo ši GROHE naujiena.


GROHE Blue Lietuvoje galima pamatyti ir įsigyti:

UAB „Akvakomfortas“ http://www.sveameks.lt/
UAB „Celsis“ http://www.celsis.lt
UAB „Iris“ http://www.iris.lt
UAB „Sanforma“ (Domus Galerija, Vilnius) http://www.vonia.lt
UAB „Valbra“ http://www.valbra.lt


Įsigyti šį ar bet kokį kitą GROHE produktą galite visose mūsų atstovų parduotuvėse Lietuvoje. Jas rasite GROHE internetiniame puslapyje www.grohe.lt / „Kur įsigyti“. Įveskite savo miestą į langelį „Nurodyti vietą“.

Laukiame Jūsų!
www.grohe.lt