Tuomet LRT TV laidos „Lietuva gali” verslo konsultantai provokavo TV projekte dalyvauti atrinktą įmonės savininką Dainių Tamuliūną sunkmečiu imtis nestandartinių sprendimų ir privertė į verslą pažvelgti kitomis akimis.

Kokį vaizdą SEB banko prezidento pavaduotojas Virginijus Doveika ir „Verslo angelų fondo” partneris Algimantas Variakojis išvys aplankę įmonę prabėgus penkeriems metams?

Prekybos įrangos, gaminių iš dirbtinio akmens, vienetinių baldų projektavimu ir gamyba užsiimančios bendrovės „Idėjų parkas” galimybės kone beribės.

Siūlomos paslaugos – nuo parduotuvės individualios interjero koncepcijos iki pagal užsakymą pagamintos įrangos montavimo.

Laikmečio lemti trikdžiai – „Idėjų parko“ savininko D. Tamuliūno didžiausias skaudulys. Jo meilė šiam verslui tokia pat, o gal net ir stipresnė, nei prieš 18 metų, kai pirmąją parduotuvės įrangą sumeistravo prispirtas pažįstamo.

Tos pačios pirmosios įrengtos – autodetalių parduotuvės – šiandien jau nėra. Tačiau apstu kitų liudijimų: drabužių, avalynės, galanterijos, sporto prekių, parfumerijos, indų parduotuvės, vaistinės. Ir ne tik Lietuvoje.

Po penkerių metų savo įmonėje vėl susitikęs su verslo konsultantais, D. Tamuliūnas nustebins ne tik moderniausia įranga bei inovatyviais gaminiais, bet ir užmojais plėsti verslą.

Tačiau SEB banko prezidento pavaduotojas Virginijus Doveika po pokalbio su bendrovės savininku pripažins, kad „Idėjų parko” vadovas yra ne tik plėtrą užvedantis, bet ir ją ribojantis veiksnys. Ko reikia, kad nedidelės įmonės verslas augtų kartais, o didelės svajonės virstų realybe? Ar pavyks didelių ambicijų turinčiam D. Tamuliūnui suvilioti vieną žymiausių Lietuvos investuotojų?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)