Lietuvis lakūnas Gintaras Gruzdi neteko žmonos latvės Elgos Gruzdės, skelbia „Lietuvos rytas“. Pora buvo susituokusi kiek ilgiau nei metus.

Latvijos skrydžių bendrovėje dirbusi 25-erių E. Gruzdė tapo jauniausia 54 žmonių gyvybes nusinešusios prekybos centro griūties auka. E. Gruzdė į parduotuvę susiruošė pasibaigus darbo dienai, per patį apsipirkimo įkarštį. Likus valandai iki nelaimės ji telefonu dar kalbėjosi su savo motina.

Išgirdusi apie prekybos centre įvykusią nelaimę, moteris iš karto paskambino dukteriai, bet ji nebeatsiliepė. Motina prie parduotuvės laukė iki ryto, tikėdamasi pamatyti dar gyvą dukterį. Tačiau lapkričio 22-osios rytą jos motiną ir G. Gruzdį pasiekė kraupi žinia - E. Gruzdė žuvo po griuvėsiais.

DELFI primena, kad prieš savaitę, ketvirtadienį, Rygoje įgriuvo prekybos centro stogas ir kitos konstrukcijos. Per įvykį žuvo 54 žmonės.

Per gelbėjimo darbus žuvo trys ugniagesiai. Nelaimės metu parduotuvėje buvo 30 "Maxima" darbuotojų.

Incidentas prekybos centre įvyko vakare, per apsipirkimo piką. Iš pradžių sugriuvo viena iš pastato sienų ir įgriuvo stogas. Vėliau, kai teritorijoje jau dirbo gelbėtojai, griuvo dar viena siena. Įgriuvos plotas - apie 500 kvadratinių metrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)