Taip pasveikinti artimuosius, o kartu išsaugoti įspūdžius apie Vilnių „WITFOR - Vilnius 2003“ svečiai galės pasinaudoję unikalia ir specialiai forumui pritaikyta telekomunikacijų bendrovės „Bitė GSM“ paslauga „Siųsk atviruką paštu“.

Iki šiol ši „Bitės“ paslauga, leidžianti internete išsirinkti atvirukus bei SMS žinutėmis apmokėti jų siuntimo paštu išlaidas, veikė tik Lietuvoje. Forumo dalyviai galės išbandyti paslaugą išsirinkdami atviruką ir užsisakę jį trumpąja žinute. Atvirukai bus nemokamai siunčiami į pageidaujamas užsienio šalis.

„Vilniuje apsilankę svečiai Lietuvos sostinę dažniausiai prisimena kaip itin jaukaus Senamiesčio ir unikalios architektūros miestą. Tai atspindi specialiai forumui sukurti atvirukai“,- sakė „Bitės GSM“ Mobiliojo interneto skyriaus vadovas Raimondas Mikalajūnas.

Specialiai Forumo svečiams buvo sukurta 10 proginių atvirukų su svarbiausiais Vilniaus miesto vaizdais. Išsirinkus patinkantį atviruką „Bitės“ stende, jie nemokamai atkeliaus IT forumo dalyvio nurodytu adresu į bet kurią pasaulio šalį.

Pasak R.Mikalajūno, proginiuose atvirukuose įamžinami labiausiai turistų lankomi miesto objektai. Didžiojoje dalyje atvirukų atsispindi į UNESCO pasaulio paveldo sąrašus įtraukto Vilniaus senamiesčio vaizdai – Vilniaus universitetas, Katedra, Šv.Onos ir Šv.Jonų bažnyčia. Keliuose atvirukuose vaizduojamas sostinės senamiestis iš paukščio skrydžio.

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė GSM“ paslaugą „Siųsk atvirukų paštu“ savo pramogų portale „Banga“ pristatė šių metų gegužės pabaigoje. Išsirinkus patinkantį atviruką internete ir sumokėjus už jį SMS žinute, atvirukas su atspausdintu sveikinimo tekstu voke per 5 dienas nusiunčiamas nurodytam adresatui. Šiuo metu portalo „Banga“ lankytojai gali pasirinkti iš daugiau kaip 150 nuotaikingų atvirukų, skirtų gimtadieniui, vardadieniui, vedyboms bei kitoms progoms.

Specialiai pasaulio IT forumui „WITFOR - Vilnius 2003“ „Bitė“ sukūrė ir nuotaikingą šešių humoristinių animacinių filmukų ciklą, iš kurių kiekvienas pristato Lietuvoje veikiančias įdomiausias telekomunikacijų paslaugas. Informacinis animacinis filmukas pasaulio IT forumo metu bus demonstruojamas vidinei forumo ekspozicijai skirtame ekrane.

Be to, šiam forumui sukurtai informacinei sistemai „Bitė GSM“ pritaikė interneto ryšio kanalą, kuris forumo dalyviams suteiks galimybę bet kuriuo metu gauti naujausią informaciją, operatyviai organizuoti kasdienį forumo darbą ir išnaudoti naujausius technologinius sprendimus kolektyviai parengti Vilniaus deklaraciją. Šis kanalas užtikrins ir racionalų svečių bei organizatorių darbotvarkės planavimą. Operatyvų forumo dalyvių darbą taip pat padės organizuoti SMS žinučių paslauga. Tapusi auksine forumo rėmėja, bendrovė suteikė 25 tūkst. eurų vertės paramą, aptarnauja „WITFOR“ informacinę sistemą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją