„Nuostolių būti negali, nes yra indėlių draudimo įstatymas. Gali būti keliamas klausimas – laikinas finansinių srautų subalansavimas. O aš manau, kad nuostolių nebus“, - tvirtino socialdemokratas.

Pasiteiravus, koks premjerui būtų priimtiniausias Ūkio banko likimas - bankrotas, gerosios ir blogosios banko dalies atskyrimas ir perleidimas kitam rinkos žaidėjui ar naujo tarpininko steigimas – A. Butkevičius atsakė: „Kad bankas pradėtų kuo greičiau veikti ir nuo kitos savaitės“.

Žurnalistams užklausus, ar įmanoma būtų per savaitę atnaujinti banko veiklą, premjeras atsakė teigiamai: „Bus privaloma, kad būtų įmanoma“.

Ministras pirmininkas taip pat teigė, kad kol kas informacijos apie valstybės valdomų įmonių turėtus indėlius Ūkio banke informacijos neturi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)