„Atostogavome savaitę. Emocijos pačios geriausios, nuotaika irgi gera. Žinoma, visada smagiau palikti šaltą kraštą, tačiau šįkart ir Lietuvoje oras labai džiugino. Iš atostogų parsivežėme tokias pat puikias nuotaikas“, – džiaugiasi dainininkė.

Keliauti su vaikais Katažinai ir Deivydui jau tapo malonia tradicija. Šįkart su mažyliais jiedu į užsienio šalį skrido jau trečiąjį kartą. „Jie mūsų mažieji keliautojai“, – šypteli ji.

Dainininkė pasakoja, kad keliauti su vaikais jai nėra sunku, tačiau visada būna pasiruošusi, jei iškiltų bent menkiausia problema.

Katažina ir Deivydas Zvonkai su vaikais

„Kiek esu girdėjusi mamų pasakojimų, vyrauja įvairios nuomonės. Vienos sako, kad sunkiau su mažesniu vaiku, kitos tvirtina, jog daugiau vargo su vyresniais. Matyt, kiekvienas turi išgyventi savo etapą, juk kiekvienų tėvų vaikai yra skirtingi. Tiesa, galiu pasidžiaugti, kad mūsų mažyliai kuo puikiausiai atlaiko skrydį ir nebūna jokių problemų. Nepaisant to, prieš kiekvieną kelionę nusiteikiu, kad visko gali nutikti. O vėliau maloniai nustembu. Bet atsargumas nėra blogai“, – tiki ji.

Nors dalis žmonių mano, kad atostogaujant su vaikais pailsėti yra gana nelengva, Katažina sako, jog jiedu su vyru laiko rado viskam.

„Viskas buvo puikiai. Žinoma, neidealizuoju kelionės, prireikė laiko adaptuotis, priprasti prie maisto, žmonių kiekio, aplinkos pasikeitimo. Buvo šiek tiek streso, bet tikrai nebuvo taip, kad jie ištisą kelionę verktų ar nemiegotų“, – DELFI pasakojo pašnekovė.

Pasiteiravus, kodėl atostogoms buvo pasirinkta Turkija, dainininkė sako, kad juos čia atviliojo geras kokybės ir kainos santykis.

Katažina ir Deivydas Zvonkai su vaikais

„Keliaujant su mažais vaikais tai yra patogi šalis, nes skrydis gana trumpas, galima tikėtis, kad čia bus šilta ir rasi viešbutį, kuriame bus viskas įskaičiuota. Kartais to ir tereikia. Juk norisi pailsėti nuo tų namų ruošos darbų, buities ir trumpam pabėgti nuo kasdienybės. O kai vaikučiai paaugs, žinoma, norėtume ir intensyviau pakeliauti kartu su jais, pamatyti ne tik tai, kas yra viešbučio teritorijoje. Bet viskas prieš akis“, – atviravo žinoma moteris.

Nors Zvonkų šeima mėgavosi ramiu poilsiu, jų pasirinktas viešbutis Beleko kurorte leido papramogauti ir aktyviau – animatoriai turistams negailėjo nuotaikingų pasirodymų, suteikė veiklos mažyliams.

Pasirodo, kad dvynukai Kornelija ir Donatas Turkijoje poilsiauja jau antrąjį kartą.

„Esame buvę ir Egipte, ir Turkijoje su jais, tačiau Turkija mums pasirodė geresnis variantas“, – teigė mažylių mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)