Dainininkų pora praėjusią vasarą atšoko tikras karališkas vestuves, todėl nekilnojamojo turto įsigijimo klausimą nukėlė kitiems metams. Tačiau pagaliau atėjo metas, kai Zvonkai galėjo sau leisti įsigyti būstą.

„Apie bendrus namus svajojome dar iki vestuvių. Bet kadangi norėjome iškelti didelę šventę sau ir savo draugams, reikėjo gerokai pasispausti ir daug dirbti“, – DELFI sakė „Pop Ladies“ narė K. Zvonkuvienė.
Zvonkų namas Valakampiuose

Muzikali pora įsigijo ne šiaip kokį kuklų butuką sostinės priemiestyje. Katažina su Deivydu nusižiūrėjo prabangų namą prestižiniame Valakampių rajone, kur nekilnojamojo turto kainos svyruoja nuo pusės iki kelių milijono eurų. Kiek kainavo Zvonkų būstas, atskleisti nenorėjo

„Niekam ne paslaptis, kad mes daug dirbome. Visi juokėsi iš mano lieknumo ir gyrė Deivydą dėl numestų kilogramų. Tačiau mes taupėme išties labai stropiai, – DELFI portalui sakė K. Zvonkuvienė. – Esu labai taupus žmogus. Prabangioms rankinėms tūkstančių neišleidžiu. O dėl tokio tikslo su vyru kaip reikiant susiveržėme diržus. Norėjome gyventi dideliame ir erdviame name atokiau nuo miesto šurmulio. Valakampiuose buvome nusižiūrėję kelis namus, bet vienas turbūt buvo skirtas mums. Šeimininkai niekam jo nepardavė, laukė mūsų.“

Zvonkai į naujus namus ketina kraustytis jau po poros savaičių. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)