Dabar dalyviams teks pamiršti komandinę dvasią, nes prasideda individualus žaidimas. Jame dėl pagrindinio prizo – 10.000 Lt vertės anglų kalbos kursų – kovą tęsia tik Ingrida Martinkėnaitė, Andrius Butkus, Juozas Liesis ir Eimutis Kvoščiausias.

Pasak Aurelijos Ignotaitės, ,,Anglų Kalbos Studijos” vadovės ir projekto dalyvių mokytojos, visi keturi į finalą patekę pramogų pasaulio atstovai išties padarė didžiausią pažangą. Mokytoja Aurelija nesiryžo prognozuoti, kas galėtų laimėti projektą: ,,Andriaus, Ingridos, Juozo ir Eimučio galimybės laimėti – visiškai vienodos, todėl belieka tiesiog mokytis ir kantriai laukti finalo”.

Finalinį projekto iššūkį sudarys net trys užduotys, kurių metu bus tikrinamas dalyvių žodynas, gebėjimas teisingai formuluoti sakinius ir klausimus anglų kalba, klausymo ir rašymo užduotys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)