Sostinės "King & Mouse" bare stebėti šios dvikovos rinkosi žinomi šalies aktoriai: Aušra Štukytė, Leonardas Pobedonoscevas, Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, Vaida Būtytė, Toma Vaškevičiūtė. Taip pat Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, Vaida Poderytė, "žasai" Linas Zareckas ir Gidonas Šapiro-Bilas.

Žinoma, paukščių dvikova tebuvo metafora. Iš tiesų susirinkusiems etiketo žinovas Giedrius Drukteinis pasakojo, kaip tokiuose prabangiuose renginiuose netapti kalakutu, o rengtis, elgtis ir pateikti save svečiams kaip gervėms.

Etiketo žinovas ypatingai informaciją akcentavo įsidėmėti maištauti linkusiems menininkams.

DELFI kalbinta aktorė A. Štukytė prisipažino, kad ji tik atėjusi į renginį susimąstė, kad gegužės 11 diena, kai vyks apdovanojimai - jau ant nosies, todėl ir jai reikia suskubti susirūpinti savo apranga.

"Tačiau aš turiu labai gerą savo gerą vaikystės draugą, dizainerį Liutaurą Salasevičių. Dažnai taip nutinka, skambinu jam ir sakau: "Man reikia suknelės vakar, - juokiasi ji. - Tačiau Liutauras visada mane išgelbėja iš padėties."

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)