Apie tai, kad D. Sabonis ketina atsiversti į judaizmą, jo žmona Shashana Rosen atskleidė naujienų portalui „jweekly.com“.

„Mes tikrai apie tai viešai nekalbėjome. Jis myli judaizmą ir tikrai nori būti jo dalimi“, – interviu sakė Sh. Rosen.

D. Sabonis reguliariai mokosi per „Zoom“ su Sinajaus šventyklos Los Andžele rabinu Erezu Šermanu.

Konservatyvusis rabinas E. Šermanas sakė, kad krepšininkas rimtai pasirengęs daugiau sužinoti apie judaizmą.

Ir nors D. Sabonis yra atsidavęs studijoms, jo žmona sakė, kad dėl darbo jis negali įsipareigoti laikytis visų religijos reikalavimų, rašoma jweekly.com.

„Jis turi skraidyti ir daryti tuos dalykus, bet jis tęsia mokymąsi. Mes laikomės Pesacho, laikomės šabo. Mes nevairuojame ir kiekvieną savaitę valgome šabo vakarienę“, – kalbėjo Sh. Rosen.

Delfi primena, kad D. Sabonis ir S. Rosen susituokė 2021 metų rugpjūčio mėnesį. Apie tai pranešė ir komandos, kuriame žaidžia krepšininkas, atstovas. Jis tvirtino, kad Domantas – vedęs vyras.

D. Sabonio išrinktoji – buvusi „Lakers“ komandos šokėja, šiuo metu ji yra įkūrusi šokių mokyklą.

Lietuvis su mylimąja gyvena Los Andžele.

Nors iki šiol nėra oficialiai žinoma, kada užsimezgė romantiška Domanto ir Shashanos draugystė, pirmieji įrašai su būsima žmona socialiniuose tinkluose pasirodė 2020-ųjų metų pradžioje. Apie tai, kad susižadėjo pora taip pat pasidalino patys 2020 metų rugsėjo pradžioje.

Netrukus po sužadėtuvių poros socialiniuose tinkluose gerbėjai vis dažniau išvysdavo akimirkų ir pasakojimų iš jųdviejų gyvenimo.

„Domas pasipiršo su šia plaukų gumele praėjus maždaug dviem savaitėms po pirmojo mūsų pasimatymo“, – taip dalindamasi nuotrauka instagrame rašė Shashana.

Nors Domantas ir Shashana apie asmeninį gyvenimą daug neatvirauja, visgi būta progų, kuomet garsia pora besidomintys smalsuoliai galėjo apie juos sužinoti naujų faktų. Pasirodo, kad NBA žaidėją ir šokėją dar 2018 metų vasarą supiršti norėjo Shashanos draugė. Bičiulė jai parašė sutikusi jos būsimą vyrą ir įvardijo D. Sabonį.

„Negaliu patikėti, kad pamiršau tau pasakyti. Aš sutikau tavo vyrą. Domantas Sabonis. Pasidomėk juo“, – prieš kelerius metus rašyta draugės žinute neseniai dalijosi Sh. Rosen.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)