Sudainavusi kūrinį „Pavakarys“ Evita Cololo nesulaikė ašarų. Toks jautrus merginos gestas sujaudino daugelį žiūrovų, kurie koncertą ir renginį stebėjo Nacionaliniame operos ir baleto teatre. Ašaras nuo savo skruostų braukė ir iš tolėliau savo dukrą stebėjusi V. Cololo žmona Inga.

„Mes gyvename iš tikrųjų ne sau, o pasauliui, mes turime kažką po savęs palikti. Aš norėčiau, kad po manęs liktų ne atsiminimas, o liktų šypsena“, – ekrane buvo cituojami V. Cololo žodžiai.

Renginio organizatoriai humoristo mintį tęsė ir su kita jo citata: „Aš linkiu, kad visi žmonės gyventų afigienai, kad būtų laimingi. Negalima savęs skriausti... Darykit viską, ko dar nepadarėte, nes laikas labai greitai bėga, galite nebesuspėti“.

DELFI primena, kad žinomas humoristas anapilin iškeliavo praėjusių metų gruodžio 2-ąją, kai viešint Ispanijoje sušlubavo jo sveikata. Televizijoje daugelį metų dirbusiam vyrui buvo 45-eri.

V. Cololo palaidotas gimtuosiuose Druskininkuose, kuriuose ir gyveno su šeima.

Apdovanojimų akimirkos:

Raudonuoju kilimu žengusios žvaigždės:

Vakarėlis po apdovanojimų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)