Žmonos polėkiu, noru išbandyti vis kažką naujo kaskart maloniai stebisi ir jos vyras Aivaras Stumbras. Žinomas verslininkas tikina, kad šis laikotarpis jam nėra pats lengviausias, mat buitis ir vaikų priežiūra šiuo metu laikosi tik ant jo pečių. Nepaisant to, Ingos sutuoktinis ją palaiko iš visos širdies.

„Kelioms savaitėms likau vienas su vaikais. Be jokios abejonės, kad žmonos trūksta, šiek tiek liūdime, tačiau vis tiek yra labai džiugu ir linksma, kad Inga, būdama žmona bei mama, ryžtasi tokiam nuotykiui. Ji nebijo priimti iššūkių. Šis konkursas yra labai įvairiapusis, jame – daug įvairių rungčių. Na, o mes bandome ją palaikyti ir nemanau, kad pražūsime, susitvarkysime“, – nusijuokė verslininkas.

Tiesa, Aivaras pripažino, kad pirmoji jo reakcija nebuvo impulsyvi – sprendimą dalyvauti „Miss Multiverse“ sutuoktiniai priėmė kartu, rimtai apgalvoję jo pliusus ir minusus.

„Jeigu atvirai, šis sprendimas nebuvo labai paprastas. Tai yra gana tolima kelionė ir pakankamai ilgas laikas be šeimos. Daug diskutavome, daug kalbėjomės ir nusprendėme, kad reikia pabandyti, jeigu yra tokia proga. Jei gyvenimas duoda tokią galimybę – reikia bandyti. O mūsų pareiga ją palaikyti, siųsti teigiamas emocijas. Svarbiausia sudalyvauti, išbandyti savo jėgas kitur“, – DELFI pasakojo pašnekovas.

Pasiteiravus, ar aktyvi žmona bei vaikų mama – komplimentas vyrui, Aivaras tikina, kad tikrai taip.

„Be abejo. Aš labai džiaugiuosi už Ingą, kad ji yra tokia veikli moteris. Man yra didžiulis džiaugsmas širdy, kad turiu tokį žmogų šalia. Aš labai džiaugiuosi, kad Inga stengiasi būti aktyvi ne tik namuose, bet ir visose kitose srityse. Tai yra labai didelis teigiamas jos bruožas. O mes su vaikais bandome visur suspėti paskui“, – nusijuokė A. Stumbras.

Anot verslininko, šiame konkurse nėra svarbiausia karūna ar piniginis prizas.

„Aš sakyčiau, kad ne galutiniame rezultate yra esmė. Esmė – pats nuotykis, sudalyvavimas, įspūdžių įsisavinimas, nauja patirtis. Visa tai yra didžiulis laimėjimas. Mums visiems, kurie palaiko Ingą, ji jau yra nugalėtoja ir visai nesvarbu, kokią vietą ji užims“, – šypteli jis.

„Svarbu pastebėti, kad Inga reprezentuoja ne tik save ar mūsų šeimą, bet ir mūsų gražią, nedidelę valstybę. Tikrai norisi, kad žmonės ją palaikytų ir palinkėtų sėkmės“, – pridūrė A. Stumbras.

Dalyvauti pasiūlė patys organizatoriai

Prieš gimtadienį I. Stumbrienę pasiekė netikėta dovana – verslininkė buvo pakviesta dalyvauti tarptautiniame konkurse „Miss Multiverse“.

„Šis konkursas ypatingas tuo, kad tai yra tarptautinis projektas, į kurį atrenkama 30 gražių merginų, modelių iš viso pasaulio. „Multiverse“ – ne paprastas konkursas, kur įprastai dominuoja išorinis grožis, jame svarbi visuma: asmenybė, intelektualumas, elegancija, vidinė išraiška, socialiniai gabumai. Būtent dėl to šis konkursas man pasirodė artimas“, – džiaugsmo neslėpė pašnekovė.

Į jau septynerius metus iš eilės vykstantį konkursą savo anketas siunčia tūkstančiai moterų iš viso pasaulio, tačiau atrenkama tik po vieną atstovę iš skirtingos valstybės.

„Maždaug prieš mėnesį sulaukiau organizatorės kvietimo dalyvauti šiame konkurse, užpildyti formą, atsiųsti nuotraukas. Mano pirmasis atsakymas buvo neigiamas, nes, tiesą sakant, turiu tam tikrą nuostatą dėl panašių konkursų. Pamaniau, kad išvykti 3 savaitėms be šeimos man nederėtų. Nepaisant to, toks kvietimas sujaukė mano mintis. Po kelių savaičių ta pati organizatorė manęs paklausė, ar nepersigalvojau. Nusprendžiau surizikuoti ir nusiunčiau savo duomenis. Netrukus sulaukiau skambučio iš renginio organizatorių, su kuriais pakalbėjome apie grožį, madą, gyvenimą, siekius tam, kad jie suprastų, kokia esu iš tikrųjų. Penktadienį vakare sulaukiau žinutės ir asmeninio laiško iš organizatorės. Juose buvo teigiama, kad mano kandidatūra buvo apsvarstyta ir patvirtina – atstovausiu Lietuvai“, – DELFI pasakojo I. Stumbrienė.

Pasiteiravus, ar bent pasvarsto apie pergalę, Inga kuklinasi: „Na, iš tikrųjų tai gana sunku pasakyti. Man jau šis pakvietimas yra didžiulis įvertinimas, o tai, kad aš atstovausiu savo šaliai – labai svarbus, jaudinantis žingsnis. Sunku ir apie kažką daugiau pasvajoti, juk būsiu tarp 30 ne tik gražiausių, bet ir labai intelektualių moterų. Didžiulė garbė dalyvauti tokiame konkurse, o kaip bus toliau – tik Dievas težino. Nepaisant to, aš jau esu laiminga“.

Verslininkė sako, kad savo gyvenime ji vengia konkurencijos, todėl šis konkursas, kaip tikisi ji, irgi nebus išimtis.

„Tiesą sakant, nesu iš tų žmonių, kurie būtų labai konkurencingi. Visada stengiuosi būti draugiška, paslaugi, stengiuosi, kad gyvenime šalia manęs netvyrotų įtampa. Tikiuosi, kad ir šiame konkurse dalyvės nebus konkurentės, o draugės. Juk tai gyvenimo galimybė, kurioje smagu dalyvauti“, – teigė ji.

Konkursas startavo spalio 21 d. Kam atiteks „Miss Multiverse“ titulas paaiškės lapkričio 11 d. Tiesa, be karūnos ir garbės nugalėtojos laukia ir piniginis prizas.

„Pagrindinis prizas yra titulas, karūna. Piniginis prizas – 6 000 eurų. Nugalėtoja taip pat gaus 200 000 eurų vertės reklamos paketą. Šis renginys yra didžiulis šou, kurį transliuoja televizijos, o juo domisi milijonai žiūrovų visame pasaulyje“, – tikina pašnekovė.

Septynerius metus vykstantis konkursas šiemet ketvirtąjį kartą yra rengiamas Dominikos Respublikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)