Viena šventės Živilei organizatorių naujienų portalui DELFI sutiko papasakoti, kaip šią progą ji paminėjo artimiausių draugių rate.

Živilė nežinojo, kas tiksliai jos laukia šiandien. Mes iškvietėme jai „Uber“, vairuotojo paprašėme neprasitarti, kur ją veža. Švęsti pradėjome vėlyvais pietumis viename restorane“, - pasakojo viena šventės organizatorių.

Živilei atvykus į merginų sutartą vietą, draugės jos čia jau laukė. Dieną bičiulės pradėjo sveikinimais, Ž. Kropaitę apipylė dovanomis, žaidė įvairius žaidimus.

Tiesa, pavakary Živilė jau buvo pasiruošusi specialiai fotosesijai, kurios metu ji bus įamžinta besilaukianti pirmagimio.

Živilė Kropaitė ir Liudas Basiulis susižadėjo praėjusių metų rudenį. Taip pat rudenį paaiškėjo ir tai, kad garsi TV laidų vedėja laukiasi.

Pora aukso žiedus sumainė šių metų vasario 16-osios popietę Vilniuje.

Živilės Kropaitės vaikelio pasitikimo šventė – DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)