„Po Kalėdų Kaune vyko „Geriausių „Pūko dainų“ koncertas. Dalyviai buvo puikūs ir gerai pasirodė. Tačiau daugelis žmonių pasibaisėjo atlikėja Roma Mačiulyte. Buvo baisu net žiūrėti, kaip moteris sunkiai rinko žodžius ant scenos ir svirduliavo. Klausimas ponui Kęstučiui Pūkui: ar jūs toleruojate visada leisti į savo renginius girtus atlikėjus?“ - klausė į DELFI redakciją kreipusis koncerto žiūrovė.

Pasirodymą iškirpo

Naujienų portalui DELFI K. Pūkas tikino ir pats apgailestaujantis, kad žiūrovams teko išvysti tokį vaizdą.

Taip tikrai buvo, bet aš nespėjau net pamatyti, kada ji tai spėjo. Tokio elgesio aš tikrai netoleruoju, kalbos negali būti. Pirmas dainas ji dar dainavo gerai. Po pertraukėlės ji turėjo vėl išeiti į sceną ir išėjo jau tokia...“ - pasakojo K. Pūkas.
Kęstutis Pūkas

Šventinis koncertas buvo filmuojamas vienos televizijos, tačiau žiūrovai R. Mačiulytės eteryje neišvydo. Jos pasirodymai buvo iškirpti.

„Padaro žmonės klaidų. Bet tai ne mano atlikėjai. Negali už visus atsakyti. Visi suaugę žmonės, kiekvienas prisiima atsakomybę už save, - neslėpė K. Pūkas. - Galiu už ją tik atsiprašyti. Tačiau nei ji ką nors įžeidė, nei kažką blogo padarė. Tik tiek, kad labai gėda, jog koncerte ji pasirodė tokios būklės.“

Pasirodymo nesureikšmina

Pati R. Mačiulytė naujienų portalui DELFI sakė, kad neretai pati paprašo iškirpti jos pasirodymus, jei jie laidų kūrėjams atrodo netinkami.

„Bet jei kažkam taip pasirodė, tebūnie taip. Žinoma, mes šventėme, buvo Kalėdos. Bet ataskaitos, kiek kas suvalgė ar išgėrė nenorėčiau pateikti“, - sakė atlikėja.

„Tai buvo mūsų šventė, Kalėdos. O kaip kam pasirodė, aš nekomentuosiu. Rengėjus perspėjau, kad jei bus kažkas ne taip, jūs tiesiog manęs nerodykite. Man dėl to nuostolio nėra. Aš to nesureikšminu, - sakė R. Mačiulytė. - Tačiau tam ir yra laidos režisieriai. Jei kažkas būtų blogai, manęs nebūtų leidę į sceną.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1668)