Ne vieną ZIP FM gerbėją turėjo gerokai nustebinti ir tai, jog tinklelyje nuo 19 iki 22 valandos šiuo metu įrašyta laida „ZIP FM muzika“. Būten šiomis valandomis jau dešimtmetį ZIP FM eteryje darbuodavosi Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys.

DELFI susisiekus su ZIP FM programų direktoriumi Donatu Bučeliu, šis patikino, kad „Radistai“ iš tinklelio dingo laikinai.

„Su Jonu ir Rolandu sutarėme, kad radijo stočiai „Zip FM“ reikalinga kokybiškai nauja jų laida. Kai tik būsime pasiruošę, sėsime šnekėtis, kokia laida tai galėtų būti ir kuriuo metu ji galėtų būti transliuojama“, – kalbėjo D. Bučelis.

Šiokiadieniais nuo 19 iki 22 valandos, tuo metu, kai klausytojai buvo įpratę klausytis „Radistų“ laidos, anot D. Bučelio, „skambės daug naujos muzikos“.

ZIP FM tinklelis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)