Vaizdo įraše matyti ne tik dėl netekties gedintys artimieji ir draugai, daugybė laidotuvių vainikų ar kitų gedulo atributų, bet ir karste gulinti velionė – ponia Regina.

Dviejų valandų trukmės laidotuvių vaizdo įrašas portale „Youtube“ buvo patalpintas dar 2015 metų gruodį, tačiau dėmesio sulaukė tik dabar.

Susidomėjimo būta tokio didelio, kad vaizdo įrašo peržiūrų skaičius jau perkopė 65 tūkst.

Neįtikėtina, tačiau ponios Reginos laidotuvių vaizdo įrašas turi ir tęsinį. Tik jo trukmė – jau dvigubai ilgesnė. Antrojoje dalyje galima išvysti gedulingų pietų siužetą su įspūdingai nukrautu vaišių stalu, artimųjų šokiais ir taurelių kilnojimu.

Vienas pirmųjų apie laidotuvių įrašą feisbuke prašneko žurnalistas Orijus Gasanovas:

„Kažko stipresnio pastaruoju metu neteko matyti. O gal dar niekada nemačiau. Momentais atrodė, kad aa. ponia Regina atsikels iš karsto. 2 valandos gedulo ir baliaus. Miksas toks su daug degtinės. Ir tai tik pirma dalis.“

Orijus Gasanovas

Išvydęs sensacingą vaizdo įrašą suglumo ir aštrialiežuvis žurnalistas Saugirdas Vaitulionis:

„Jūs man paaiškinkit!!! Aš esu iš tų, kurie niekad nesuprato, kam reikia fotografuoti lavoną ir žmones prie jo. Juolab, kam eiti ir pozuoti.

Bet šitas reikalas absurdą pakėlė į naują levelį (lygį- DELFI)! Ir čia tik pirma dalis! Labai laukiu antros dalies – iš pjankės!“

Saugirdas Vaitulionis

Ne ką mažiau pakraupo ir rašytojas, žurnalistas Andrius Užkalnis. Su daugiau nei 50 tūkst. sekėjų jis pasidalijo skandalingu vaizdo įrašu ir savo mintimis:

Lietuvai reikia kažko, kad šita makabriška tradicijų šlykštybė vienąsyk baigtųsi. Tos kikimoros kadre prie grabo nėra nelaimingos ar nekaltos. Jos yra blogio nešėjos. Kaip ir tie, kas šitą sick (nesveiką - DELFI) dalyką filmuoja, organizuoja ir įgyvendina. Dekit pragare, šėtono vaikai.“

Andrius Užkalnis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (362)