S. Burbaitė: plaukai – atspindi vidinę būseną
Tamsiaplaukė tinklaraštininkė ir modelis Simona Burbaitė yra įsitikinusi, kad pokyčių nereikia bijoti, o dažnai išvaizdos pokyčiai atspindi pokyčius gyvenime.

„Plaukai juk atauga ir nereikia jų gailėti. Na, o išvaizdos pokyčiai, kaip ir vanduo, negali stovėti vietoje. Aš pati buvau nusikirpusi kirpčiukus. Man patiko, nes atrodžiau visiškai kitokia, bet jie pareikalavo daugiau priežiūros. Dar vienu mano eksperimentu tapo plaukų pašviesinimas. Galvoje ir dabar sukasi idėjos, kaip būtų galima pakeisti šukuoseną“, – sakė žinoma mergina.
Viktorijos Rakauskienės kolekcijos modeliu tapo Simona Burbaitė

Anot Simonos, stiliuje nėra ribų, todėl eksperimentuoti galima laisvai. Tačiau ji nesutiktų plaukų „gofruoti“.
„Stengiuosi juos puoselėti ir saugoti. Geriu vitaminus bei reguliariai lankausi pas plaukų meistrą. Manau, kad gražūs ir sveiki plaukai atspindi ir vidinę būseną“.
Kardinaliai šukuosenas keitusi A. Grigaliūnienė šiandien žino, kas jai tinka labiausiai
Ne paslaptis, kad žinoma renginių organizatorė Agnė Grigaliūnienė ne kartą keitė tiek šukuoseną, tiek ir plaukų spalvą. Tačiau baisiausiu eksperimentu ji vadina tamsius plaukus, kurie jai tiesiog netiko ir, kaip besijuokdama savo pati Agnė, pirmiausiai žmonės pastebėdavo plaukus, o ne pačią moterį.
Agnė Grigaliūnienė (Tomo Lukšio nuotraukos)
„Nesu kažkokia ikona ir visada renkuosi labiau klasikinius ir mažiau apkrautus daiktus ar stiliaus akcentus. Taip pat tikiu, kad stilius atspindi ir mūsų būdą ir prasideda nuo moters požiūrio į gyvenimą, o ne drabužių. Kad ir kaip bebūtų gaila, mano vienintelė plaukų spalva yra šviesi. Taip geriausiai jaučiuosi pati ir Kęstu Rimdžiumi pasitikiu, kuris jau seniai kita spalva mano plaukų nedažo“.
Jau seniai norėjusi nešioti trumpas plaukų šukuosenas pašnekovė mano, jog jei moteris neturi itin vešlių ir tvirtų plaukų, bėgant metams turėtų trumpėti ir šukuosena.

I. Stasiulevičiūtė eskperimentus su savo plaukais patiki tik vienam profesionalui

Dažnai savo plaukų įvaizdį keistųsi televizijos laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė eksperimentuoti tikrai nebijo, tačiau nesutiktų kirptis ir išbandyti naujos šukuosenos tik tuo atveju, jei tai darytų ne jos geras bičiulis K. Rimdžius.

„Kad ir koks geras profesionalas ,bet kuris kitas meistras nepažįsta manęs taip kaip jis. Mes esame ir artimi draugai, dėl to esu rami ir jo kėdėje galiu sėdėti nežiūrėdama į veidrodį.

Jei mane matėte kažkuriuo laikotarpiu su kažkokia šukuosena, būtent su tokiais plaukais ir jaučiausi geriausiai. Ir pabodus kokiai nors šukuosenai siunčiu Kęstui nuotrauką, kurioje kita plaukų spalva ar šukuosena, kaip užuominą, kad noriu pokyčių“.
Ieva Stasiulevičiūtė, Kęstas Rimdžius
Renginio metu Ieva taip pat turėjo galimybę išbandyti ilgų plaukų šukuoseną, tačiau to ji nesureikšmina ir sako, jog šukuosenos pasikeitimas yra tarsi persirengimas, o keičiant drabužius, nereikėtų pamiršti ir šukuosenos.

Paklausta, kokia šukuosena sulaukia daugiausiai jos širdies draugo Justino Žvigo komplimentų, Ieva buvo atvira: „Jam svarbiausia, kad būčiau laiminga, o su juo aš laiminga“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)