Radvilė Labutytė Helovino makiažu puošiasi pirmąkart

Šįkart ant žinomo modelio Radvilės Labutytės arlekino tema kūrė makiažo meistrė Monika Mereckaitė. Specialistė ir visiems kitiems, kurie dar tik planuoja savo šio vakaro makiažą, pataria nebijoti pridėtinių detalių, tokių kaip kristalai, blizgučiai, karoliukai, holografinio ar blizgaus popieriaus iškarpos. Visas šias medžiagas ji siūlo klijuoti naudojant dirbtinėms blakstienoms skirtus klijus.

Prie tokio blizgaus įvaizdžio ji pataria derinti banguotus plaukus ar surišti juos į žaismingą kuoduką. Dar viena detalė, kurios nevalia pamiršti ruošiantis Helovino vakarėliui – spalvą keičiantys akių lęšiai. Tai ir puikus paskutinės minutės išsigelbėjimas, nes naudojant baltus ar juodus lęšius, nugrimavus veidą šviesia pudra bei padažius lūpas raudonu lūpdažiu galima pasikeisti neatpažįstamai.

Radvilė Labutytė

„Helovino klasika yra ir išbalęs veidas bei dvi supintos kasos, tačiau jas galima rišti aukščiau, pavelti. Drąsiai naudokite ir nuplaunamus dažus ar spalvotą plaukų laką. Susikurti šio vakaro įvaizdį pačiai nėra sudėtinga. Svarbiausia nebijoti šiek tiek išlipti iš komforto zonos ir į procesą pažiūrėti kūrybingai“, – patarė M. Mereckaitė.

Kaip sakė pati Radvilė, ji retai kada švenčia šią šventę. Šiandien ji pirmą kartą išbandė ir Helovino vakarėliui skirtą makiažą. Tačiau ji pasvarstė, jog labiausiai šiai dienai tinkami įvaizdžiai būtų giltinės, vaiduoklio ar numirėlio. „Mačiau, kad merginos persirengia ir medicinos seselėmis ar policininkėmis, bet nemanau, kad tai tikrai atspindi pačią šventės idėją“, – juokėsi modelis.
Šį vakarą Radvilė aplankys keletą vakarėlių su draugais. Žinoma moteris juokdamasi sakė, kad turi puikią progą pamatyti, koks gyvenimas verda Lietuvoje siaubo naktį.

Česnauskių šeima kuria savas tradicijas

Deivido ir Vaidos Česnauskių namuose šį vakarą sujudimas. Tačiau labiausiai Helovino vis dėlto laukia judviejų atžalos. Pasiteiravus, ar pasiruošė ir kostiumus, Vaida nusišypsojo: „Ne, kostiumų neruošėme. Tik vyresnėlis spaudė, kad reikia jam kostiumo tam, jog į žmones galėtų išeiti ir prašyti saldainių“, – juokėsi žinoma moteris.

Vaida sakė, kad sūnui bandė paaiškinti, kad ši šventė yra atėjusi iš Vakarų kultūros ir nėra įprasta mūsų šaliai, o rimties reikėtų laikytis prieš rytojaus šventę. „Buvau tikra niurzga mama (šypsosi). Tačiau mes su šeima lapkričio pirmąją visada pravažiuojame pro kapines, kurios skendi mylimų žmonių atneštų žvakučių šviesoje.

Šiemet aplankyti kapų šią dieną negalėsime, nes jie yra kituose miestuose, už mirusiuosius žvakutes uždegsime bažnyčioje ir mintimis ramiai pabūsime su jais. Vyras tik simboliškai išskaptavo moliūgą, kad palaikytų tą mintį minimaliai dėl vaikų. Juolab tai ir rudeniška interjero detalė, suteikianti namams jaukumo“, – savo šeimos tradicijas paaiškino Vaida Grikšaitė-Česnauskienė.

Išskirtinį įvaizdį pasirinkusi Simona Burbaitė tapo fantastiška moterimi

Modelis ir tinklaraštininkė Simona Burbaitė bei makiažo meistrė Virga Steiblytė ir plaukų stilistė Žaneta Vitkauskaitė ypač pasistengė. Kartu šios moterys Helovino įvaizdžius kuria jau eilę metų.

„Apie kostiumų nuomos punktus esu pamiršus jau seniai! Tam, kad sukurtum efektingą įvaizdį – nereikia daug investicijų. Šį kartą ieškojom įdomios idėjos, nes viskas atrodė matyta ir nuobodu. Šiuo metu grožio industrija pasiekė tokią stadiją, kai jos paslaugos yra beprotiškai brangios.

Mano galva, moterys skiria tiesiog per daug laiko, pinigų, pastangų ir energijos puoselėdamos išorinį grožį, o kartu peržengia natūralumo ribas. Jei nepasitikėsi savimi, nuolat būsi susirūpinusi, pagiežinga, pavydi, nepadės nei grožio injekcijos, nei brangiausi kremai ar gražiausias makiažas“, – samprotavo ji.

Simona Burbaitė

Šį kūrinį Simona pavadino „Miss Fantastic“. Na, o šiai fantastiškajai moteriai šukuoseną sukūrė Žaneta Vitkauskaitė. Tačiau viename iš Vilniaus vakarėlių jos taip pasipuošusios nepamatysime. Šį Helovino įvaizdį Simona sakė panaudojusi savo tinklalapiui.

Nors pati Julija Žižė Helovinui nesiruošė, išradingai papuošė dukrelę

Pasiteiravus, ar praeityje buvusi žinoma dizainerė, o dabar komunikacijos specialiste dirbanti Julija Žižė pasiruošė Helovino šventei, moteris nusišypsojo: „pati tikrai nepasiruošiau, bet papuošiau Lėją“.

Julijos Žižės dukrelė Lėja

Tiesa, mažylei išradingą kostiumą moteris sukūrė iš to, ką rado namuose. „Vos atsikėlus Lėja laukė, kada piešime nosytę ir ruošimės. Namuose turėjome dar nuo seno lankelį, kurio niekaip nepanaudodavome. Nieko specialiai neruošėme ir pavyko viskas į temą iš to, ką radau namuose“, – apie idėją puošiant šventei savo mažylį pasakojo J. Žižė.

Naglis Bierancas tapo kūrybingo makiažo modeliu

Garsus fotografas ir šokėjas Naglis Bierancas, nors ir nešvenčia Helovino, tačiau tapo išskirtinio meistrės Anos Procenko makiažo modeliu. Menininkė sukūrė iš tiesų įspūdingą kaukę, po kuria slypinčios garsenybės neįmanoma pažinti gerai neįsižiūrėjus.

Tiesa, šiuo metu Norvegijoje draugus lankantis žinomas vyras Helovino nešvęs. Nepaisant to, jo paviešintos nuotraukos sulaukė daugybės gerbėjų ir bičiulių dėmesio.

Naglis Bierancas

Žinoma balerina nusikėlė į praeitį

Garsi baleto artistė Kristina Tarasevičiūtė šiemet nusprendė sukurti juokingą įvaizdį. DELFI ji pasakojo, kad trumpam nusikėlė į praeitį ir tapo 2016 metų „Instagram“ gražuole. Būtent tuo metu išpopuliarėjusiu grimu puošėsi bene kiekviena socialinio tinklo gražuolė.

„Instagram“ nuo pat savo atsiradimo labai aiškiai diktavo madas. Mano kurtas personažas viena – viena jų. Bijau klysti, bet atrodo, kad tais metai itin išpopuliarėjo šis grimas. Taip taip...tai yra grimas ir tikrai ne makiažas. Taip visos ir išmoko nusipiešti savo veidą pagal rekomenduojamą trafaretą.

Pati jo vengiau ir išvengiau, visada buvau už savo bruožų dailinimą, bet ne veido perpiešimą, tad šiemet besiruošiant Helovyno karnavalui pagalvojau, o kodėl neišbandyti šio tikrai karnavalinio personažo?!“, – juokėsi šokėja.

Kristina Tarasevičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)