Žinomi žmonės nepabūgo kvietimo ir sutiko leistis į visiškai naują pramogą, kuri įsikūrusi siaubo pabėgimo viešbučio „Nightmare hotel" patalpose. Jau nuo pat vakaro pradžios netrūko šiurpulį keliančių detalių. Susirinkusius svečius pasitiko keista tarnaitė, kuri palydėjo į požemius, garsėjančius paslaptingai pradingstančiais svečiais, skelbiama pranešime spaudai.

Pasak vakarienėje apsilankiusių svečių, tai puiki galimybė nusikelti į košmaruose sapnuojamą aplinką arba tiesiog įveikti savo fobijas bei pavakarieniauti kitaip nei įprasta. Vakaro metu šiurpą keliančiomis sąlygomis netrūko ir komiškų momentų, kurie subtiliai pateikti kartu su profesionalų gamintais patiekalais.

Renginyje apsilankę žinomi žmonės neslėpė baimės, tačiau ir drąsiai ragino išmėginti visus, išsiilgusius aštrių pojūčių.

Pasak vakarienėje apsilankiusio muzikos prodiuserio Leono Somovo, tai buvo pirmas kartas vakarieniaujant tokioje aplinkoje.

„Esu buvęs įvairiuose siaubo kambariuose, tačiau vakarieniauti šiurpiomis aplinkybėmis dar neteko. Šiaip gyvenime vengiu baisių dalykų, tačiau mėgstu įvairias vakarienes, tad smalsumui negalėjau atsispirti ir šį kartą", - teigia vakarienę išmėginęs prodiuseris.

Išskirtinės vakarienė dainininkai Vaidas Baumila bei Monika Linkytė, prodiuseris Leonas Somovas su mylimąja, Simona Bandita bei daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)