Filme pasakojama apie meilę, pinigus ir mokesčius. Čia netrūksta humoro ir smagių nesusipratimų.

Kai atkakli mokesčių inspektorė imasi dar vieno savo tyrimo, kurio sėkmė gali garantuoti vadovės postą, kelyje pasitaikęs žavus įtariamasis sumaišo visas kortas ir primena tikrąsias vertybes, rašoma komedijos aprašyme.

„Nors filmo pagrindinė mintis sukasi apie pinigus ir mokesčius, iš tiesų filmas yra apie meilę. Dėl to ir plakatą darėme specialiai labai saldų, romantišką, kad atsvertume intriguojantį jo pavadinimą. Žiūrėjome į romantinių romanų ir kino filmų genijaus Nicholo Sparkso plakatus, kažką panašaus pavyko sukurti. Smagu, kad atsiranda tokie palyginimai, juk meilė ir grožis tvyro ore“, – juokavo filmo prodiuseris Matas Valiulis.

Filme pagrindinius vaidmenis atlieka Sandra Daukšaitė-Petrulėnė ir humoristas ir renginių bei TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius, šį kartą nustebinęs puikiais aktoriniais sugebėjimais.

Šie žmonės pirmadienį ant raudonojo kilimo pozavo kartu su kitais žinomais veidais. Į premjerą atvyko J. Jankevičiaus mylimoji, modelis Greta Mikalauskytė, stilistė Agnė Jagelavičiūtė su širdies draugu Mariumi Survila, aktorė Vaida Lisikaitė, filme vaidinęs Julius Žalakevičius su žmona Ramona, atlikėja Vaida Genytė, kulinaras Gian Luca Demarco su žmona Egle, aktorė Žiedūnė Mardosaitė, aktorius Žilvinas Tratas, modelis Tuen Simonas Pham, modelis Renata Mikailionytė, aktorius Ramūnas Rudokas su žmona Justina, prodiuseris Aleksandras Brokas su žmona Grėte.

Trumpą vaidmenį filme atliko ir atlikėja Džordana Butkutė.

„Nors scenoje esu ilgai, bet kine man teko pirmą kartą nusifilmuoti pilno metro filme, o dar su Justinu Jankevičiumi tikrai neliūdna. Buvo nepakartojama patirtis, nors vaidmuo ir mažiukas“, – teigė atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)