„Sunku patikėti, kad praėjo jau dveji metai. Labai smagu matyti, jog šis baras tapo senamiesčio pasilinksminimo vieta, kur susiburia visi draugai. Šįmet tikimės to paties – „Glory Bar by Stikliai“, kaip visuomet, kvies į išskirtinius renginius, kartu švęs įsimintinas šventes, organizuos triukšmingus vakarėlius ir gurmaniškas puotas. Juk ne veltuj jaučiamės tokie mylimi – savo duoklę atiduosime ir mes”, - šypsojosi R. Zakarevičius.

Antroji „Glory Bar by Stikliai“ gimtadienio šventė skirta visiems ištikimiems baro svečiams ir artimiems bičiuliams. Kviestinei verslo, meno, pramogų pasaulio publikai buvo paruoštas vakaras su išskirtiniais baro kokteiliais ir putojančiais gėrimais.

„Praėję metai buvo įspūdingi – susipažinome su gausybe naujų ir įdomių žmonių pradėjome išskirtinio baro „Dream Bar” veiklą, buvome smagiausių įvykių sūkurį. Jaučiamės laimingi ir pagerbti, tad savo švente norime pagerbti ir savus brangiuosius klientus. Jų dėka antrieji baro-restorano metai buvo tokie išskirtiniai”, - teigė „Stiklių“ atstovai.

Daugiau vakaro akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)