„Dvejones nugalėjo maksimalizmo, adrenalino ir naujovių troškimas. Nesu adrenalino fanė, niekada nešokčiau su guma ar parašiutu, bet vairavimas yra viena iš mano aistrų. Vairuoju jau 15 metų, tad dalyvauti ar ne ralyje dvejojau porą valandų. Tai dar vienas nuotykis, o jis suteikia gyvenimui prieskonio. Stovintis vanduo tampa pelke. Tą patį galima pritaikyti ir žmogui“, – DELFI kalbėjo A. Zacharevičienė.

Nuo pirmadienio žinių vedėjai prasideda intensyvios treniruotės su šturmanu. Agnė neslėpė, kad nėra ralio srities žinovė, tačiau išgirdusi, kad treniruosis su šturmanu, iškart pagalvojo apie jo amžių ir patirtį.

„Tikrai nežinojau, kad mano šturmanas – kietas ralistas, laimėjęs šios žiemos ralį. Su Roku Kvaraciejumi kitą savaitę kimbame į darbus. Tikrai nenoriu nuvilti jo ir organizatorių, tad sutelksiu visas jėgas pasiruošimui“, – tikino Agnė.

Moteris juokėsi, kad gegužės 30 dieną laukia didelė šventė – darbovietės gimtadienis, tad į jį reikės eiti tiesiai iš ralio. „Įriedėsim į vakarėlį iš lenktynių. Labai džiaugiuosi, kad varžybose taip pat dalyvauja mano kolegė Asta Žukaitė. Ji labai užsispyrusi ir siekianti savo tikslo. Manau, kad bus su kuo pakovoti (juokiasi). Mes esame geros draugės, tikrai džiaugsiuosi jos pergale ir tuo, kad nušluostė nosį vyrukams“, – šypsojosi pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)