Vyras vakarėlio metu tiesiog švietė svečių būryje. Jis sulaukė ne tik komplimentų dėl savo įvaizdžio, bet ir švelnios kritikos, dėl kurios, panašu, nė kiek neišgyveno.

Nebuvo įmanoma nepastebėti, kaip Ž. Grigaitis užmaskavo plastikiniu įtvaru „sukaustytą“ kairės rankos didijį pirštą. Žinomas vyras kūno spalvos įtvarą apvyniojo per pusę perkirptu Londono metropoliteno ženlu.

Yra įprasta, jog makiažu ar kitomis gudrybėmis maskuojami trūkumai turėtų likti nepastebėti, tačiau šįsyk vakaro svečių dėmesio dėl piršto traumos Žilvinui išvengti nepavyko.

Iš pradžių fotografuojamas Ž. Grigaitis sužalotą ir „užmaskuotą“ pirštą slėpė užnugaryje, tačiau netrukus atsipalaidavo ir pozavo nesidangstydamas.

Ž. Grigaitis it magnetas viso vakarėlio metu traukė susirinkusiuosius jam ką nors pasakyti. Štai pro šalį indiškų patiekalų link ėjusi parlamentarė Vilija Aleknaitė Abramikienė negalėjo atsižavėti intensyviu verslininko įdegiu, o Seimo narys Petras Auštrevičius nepagailėjo ponui Žilvinui kritikos.

„Žilvinai, aš tau nupirksiu naujus batus. Darai gėdą čia taip atėjęs“, – praeidamas pro Ž Grigaitį ir atkreipęs dėmesį į žalios spalvos jo batus greičiausiai juokaudamas tarė parlamentaras. Tuo metu verslininkas paragino P. Auštrevičių iš pradžių pasisveikinti.

Ž. Grigaitis Jos Didenybės Elžbietos II gimtadienio vakarėlyje – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)