Pasirodo, ženklų apie galimas skyrybas buvo jau gerokai anksčiau: V. Uspaskichas savo knygoje neigiamai atsiliepė apie moteris karjeristes, praneša LNK žinios. Pasak jų, J. Blažytė teismui prašymą skirtis įteikė iškart po to, kai pasirodė knyga.

"Tačiau, deja, bet būtent ji įrodė, kas atsitinka, kai pažeidžiamas Visatos dėsnis, bylojantis, kad vyro pareiga - saugoti moterį nuo lyderystės. Kai moteris pradeda kištis ne į savo reikalus ir gyvena ne pagal savo paskirtį, žalojama jos psichika. Ji tik galvoja, kad save realizuoja, iš tikrųjų tai iliuzija, kuri padaro nelaimingą ne tik ją, bet ir jos aplinkos žmones. Tokia moteris žlugdo ne tik save, bet ir šalia esančius vyrus, moteris, kolektyvus ir taip pažeidžia moteriškos ir vyriškos energijų balansą. Ir visai nesvarbu, kur tai vyksta - visuomenėje, įmonėse, valstybės valdymuose ar šeimoje", - knygoje rašo V. Uspaskichas.

Pora santuokoje išgyveno 25-erius metus.

Dar visai neseniai pora televizijoje žarstė vienas kitam komplimentus ir dainavo dainas. Dabar visuomenę šokiravo faktas, kad pora pasuko skirtingais keliais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (359)