Aukštaūgiai Turkijoje surengė treniruočių stovyklą. Penktadienį numatomos draugiškos rungtynės su vietos komanda. Planuojama, kad Kauno „Žalgiris“ susitiks su Izmiro „Karsiyaka“. 

Kaip DELFI sakė treneris Šarūnas Jasikevičius, vyrų laukia rimtos varžybos: „Žaisime prieš gerą komandą, kiek žinau, Turkijos taurės čempionai. Bus įdomu pasižiūrėti, koks mūsų komandos pasirengimas“.

Darbingai nusiteikę krepšininkai nustebino šios kelionės organizatorius atsisakę gyventi poilsiniame penkių žvaigždučių viešbutyje prie pat jūros.

Kelionės organizatoriai žalgiriečiams siūlė apsistoti Marmario kurorte ir gyventi penkių žvaigždučių klasės viešbutyje, tačiau „Žalgirio“ treneriai vietoj prabangos pasirinko praktiškumą.

Aplink Marmarį nėra Eurolygos komandai tinkamos krepšinio salės, todėl į kiekvieną treniruotę ir iš jos vykdami kauniečiai būtų sugaišę mažiausiai po valandą.

„Per dieną planuojame po 2 treniruotes, tad būtų nelogiška net 4 valandas praleisti autobuse. Organizatoriai pasiūlė persikelti šiek tiek toliau nuo jūros ir treniruotis Muglos universiteto salėje. Tokį variantą ir pasirinkome. Gyvename verslo klasės viešbutyje, tačiau kiekvienas komandos narys turi po vienvietį kambarį, tad jokių nepatogumų nejaučiame. Krepšinio salę pasiekiame per 10 minučių“, - DELFI sakė „Žalgirio“ treneris Š. Jasikevičius.

Kaip pasaulinio lygio žvaigždės Turkijoje sutikti krepšininkai buvo maloniai nustebinti tokio turkų geranoriškumo. Anot „Žalgirio“ atstovo spaudai Almanto Kiverio, kelionės organizatoriai bet kada pasiruošę padėti ir visus klausimus sprendžia operatyviai.

Visa žalgiriečių kelione, apgyvendinimu, skrydžių ir transporto išlaidomis rūpinasi Turkijos kultūros ir turizmo ministerija. Žalgiriečiams beliko tik mėgautis dėmesiu ir siūlomais patogumais.


„Žalgirio“ komandos viešnagės Turkijoje akimirkos - DELFI galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)